Dit koffiezetapparaat met accu van Makita zet voor jou overal een bakkie pleur

Een bakkie pleur in de ochtend is een pure noodzaak. Zonder dat uit bonen gemalen zwarte cafeïne drankje val je ergens halverwege de dag neer. Erg vervelend als een kop koffie niet overal te verkrijgen valt. Wat nou als je gaat kamperen of werkt in de bouw? Op die vraag wist de Japanse gereedschapsmaker Makita goed in te spelen. Zij maakten de portable accu-koffiezetapparaat, de CM501D, zodat jij overal een bak zwart genot kan zetten.  

De machine is maar 1,5 kilootjes zwaar en kan tot 5 grote koppen koffie zetten als de batterij helemaal opgeladen is. Je kan er gewoon koffiepads in doen maar ook gemalen koffie kan er in. Het is ook helemaal niet zo duur, voor een schamele 11.900 yen is hij voor jou. Maak je maar geen zorgen: dat is 91,30 euro dus valt allemaal reuze mee.

Het product, de batterijlader, de batterij worden allemaal afzonderlijk verkocht en zullen vanaf 26 maart te koop zijn. Dus grijp die yen bij elkaar en vlieg naar Amazon. Dit ding moet je in huis hebben. Kun je niet wachten? Als je een beetje Japans kan probeer het dan hier, succes!

Foto: Asahi.com

Reageer op artikel:
Dit koffiezetapparaat met accu van Makita zet voor jou overal een bakkie pleur
Sluiten