Knul heeft magische Photoshop skills

Redactie 1 feb 2017 Entertainment

De meeste mensen zijn al blij als ze de rode ogen bij een foto kunnen weghalen. Een groeiende groep raakt echter ook steeds meer bekend met het toevoegen van effecten, schaduwen en kleur aan foto’s. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet de hondenfilter op Snapchat, maar keiharde Photoshopskills.

Max Asabin is zo’n knul die de mogelijkheden van het digitale tijdperk omarmt en zich er meester van maakt. Als een soort Avatar van de 21e eeuw knutselt deze Rus foto’s in elkaar op onnavolgbare wijze. Een van zijn specialiteiten is het samenvoegen van foto’s, dit kost wat geduld en buitengewoon veel precisie, maar het levert magische foto’s op. Het is onmogelijk om te zien wat nu het origineel is en wat er aan toegevoegd is.

De jonge fotoshopper heeft zichzelf alles geleerd met behulp van het programma Adobe Photoshop CS6 sinds 2007 en is sindsdien een rijzende ster. Op Instagram heeft zijn account al meer dan 60.000 volgers en dit aantal groeit snel. Logisch ook, gezien zijn fabelachtige kwaliteiten.

 

BoredPanda

Reageer op artikel:
Knul heeft magische Photoshop skills
Sluiten