Een broodje ‘zo rond als de schedel van Mbappé’, daar is hij het zelf niet mee eens

Als een broodje kebab naar ons vernoemd zou worden, dan zouden wij ons gevleid voelen. PSG-voetballer Kylian Mbappé is het daar duidelijk niet mee eens. Hij dient een juridische klacht in tegen een Franse influencer, omdat hij in zijn kebabzaak een broodje naar de voetballer heeft vernoemd. 

Oké, oké, het is niet dat het broodje Kylian Kebab heet of zoiets. Wat ons trouwens wel een leuke naam lijkt voor zo’n lekkere snack. De beschrijving van de vermeende Klüb Kebab heeft de omschrijving ‘rond broodje, zo rond als de schedel van Mbappé’.

Klüb Kebab

Mohamed Henni is de eigenaar die een juridische brief heeft ontvangen van Delphine Verheyden. Dit is de advocaat van de profvoetballer. In de brief is te lezen dat ze eisen dat binnen een week de naam van het gerecht is gewijzigd. Mocht Henni dit niet doen, dan zullen ze verdere juridische stappen ondernemen. De Franse influencer is het daar allesbehalve mee eens. Hij deelde de brief namelijk op sociale media met daarbij nogal een geïrriteerde reactie. ”Een speler van dit niveau heeft de tijd om aan mij te denken. Hij gebruikt zijn tijd en geld om mij aan te vallen. Ik doe niemand pijn, ik ben een humorist. Een juridische klacht indienen voor helemaal niets?”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henni Mohamed (@henni_mohamed_off)

Wat voor een vervolg deze aparte zaak nog gaat krijgen, zijn wij heel benieuwd naar. Waar we stiekem ook heel benieuwd naar zijn, is toch wel hoe het broodje smaakt.

Kylian Mbappé

De 25-jarige profvoetballer kan er wel wat van met zijn rechtervoet. We kunnen hem onderhand toch wel kronen tot een van de betere voetballers van de wereld. Zijn contract loopt deze zomer af bij de Franse club Paris Saint-Germain. Hij heeft namelijk aangegeven niet meer verder te willen bij deze club. In plaats van in Frankrijk spelen, gaat hij de zon opzoeken en spelen bij het mooie Real Madrid.

Reageer op artikel:
Een broodje ‘zo rond als de schedel van Mbappé’, daar is hij het zelf niet mee eens
Sluiten