Deze kledingtrends laten we voor altijd achter ons

Mannen! Wij zijn er wel weer klaar mee, tijd om die winter achter ons te laten en alvast een blik richting de lente te werpen. Wat gaan we de komende tijd aantrekken, maar vooral; welke kledingtrends moeten we gaan vermijden?

Broek oprollen

Wij zagen het deze week weer voorbij komen, spijkerbroeken oprollen. Neem één ding van ons aan, niet doen. Baggy is hartstikke in en een broek die op je schoenen valt is een stuk beter dan dat hoge water, laat die trend maar achter in 2023.

Hysterische sokken

Nog zo’n trend die je wat ons betreft achter kan laten; gekleurde sokken. Op naar je werk in een lekker degelijk pak inclusief aktetas en nette mantel, maar toch funky socks eronder om even te laten zien wat voor grappenmaker je bent. Niet nodig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Happy Socks (@happysocks)

Thermo’s uit 2012

Wij maken ons er ook schuldig aan, 12 jaar oude t-shirts nog steeds uit de kast trekken. Als de naden versleten zijn en je recht door een shirt heen kan kijken, is het echt einde oefening. Zorg voor een paar chille basics van goede kwaliteit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UNIQLO Global (@uniqlo)

Continue denim

Natuurlijk laten we niet alle spijkerbroeken achter in 2023, maar wissel ze op zijn minst een beetje af met een ander modelletje. Wat dacht je van linnen? Werkt zowel voor casual overdag als ‘s avonds op het strand. Daarnaast is het lekker luchtig en doet een linnenmix het ook hartstikke goed! Tip van ons is wel het hippie Ibiza lookje vermijden op ongepaste momenten!

Gore kroegschoenen

Tijd om een beetje volwassen te worden en die afgetrapte kroegschoenen niet meer aan te trekken naar afspraken of een avondje in de stad met vrouwlief. Wat trek je wel aan horen we je denken? Een paar dikke New Balance, Nikes of gewoon de Adidas Gazelles in een lekker kleurtje. Belangrijk is vooral dat je ze clean houdt en spuit ze gewoon een keertje in, maakt echt een wereld van verschil. Als we alvast lekker vooruitdenken, ga voor de Birkenstocks of van die klassieke instappers (die jij misschien kent als bootschoentjes), staat top onder die linnenbroek en zitten beiden ook nog eens heerlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door New Balance Lifestyle (@newbalancelifestyle)

Essentieel

We komen toch nog even terug op die spijkerbroek, stop met die strakke skinnyjeans. Zit niet lekker, staat niet goed en loopt ook nog eens ongemakkelijk. Mocht je nou recent 15 van die broeken hebben gekocht en overtuigd zijn dat je ervan af moet? Gooi ze niet weg, doneer ze liever aan een Kledingbank of goed doel!

Reageer op artikel:
Deze kledingtrends laten we voor altijd achter ons
Sluiten