Komiekheld Kevin Hart komt naar Nederland

Redactie 30 jan 2018 Entertainment

Komiek en filmster Kevin Hart komt 24 augustus onze kant op. De grappenmaker komt met zijn Irresponsible Worldtour naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Wij houden wel van zijn enthousiasme en als je in de mogelijkheid bent: koop kaartjes.

De kaartverkoop zal morgen al zijn. Wees er snel bij, want zijn tickets zullen de deur uit vliegen. 24 augustus duurt nog wel even. Daarom kun je Hart nu al zien in de nieuwe bioscoopfilm Jumanji: Welcome To The Jungle. Hier zit ook komiek Jack Black in, altijd plezier met deze twee gasten. Tel daar The Rock bij op en je hebt een sterrenteam bij elkaar. Verder speelde Kevin in comedy’s als Ride Along, en Get Hard.

Acteren en mensen aan het lachen maken zijn niet de enigste hobby’s van de sympathieke Amerikaan. Hij weet ook goed te scoren tijdens een potje poker. Beetje lachen met zijn medespelers en hij wint ook nog eens een all-in beurt. Maar het beroemdst is hij toch om z’n komische skills. Zet deze gast op een pdium en je weet dat je zeker anderhalf uur gaat lachen. Dit moet awesome worden.

Reageer op artikel:
Komiekheld Kevin Hart komt naar Nederland
Sluiten