Familie doen body-switch in kerstfilm Family Switch

Sinterklaas is weer het land uit, dus het visier kan gericht worden op het kerstfeest. Hoe trap je het kerstseizoen nu beter af, dan met een goede kerstfilm? Hoewel de meeste kerstfilms zoetsappig zijn, hebben we er nu eentje voor je in de aanbieding waar we toch wel erg om moeten lachen. 

In Family Switch kijken we mee met een gezin wat door een ontmoeting met een astrologische lezer in elkaars lichaam terecht komen. Met een klik op de knop van een fotocamera komt de familie onbedoeld in het lichamen van hun familiegenoten terecht. Klinkt ietwat absurd en dat is het ook.

Family Switch

In Family Switch krijgen we een kijkje in de keuken bij de familie Walker, die na een foto van een astroloog plots van lichamen zijn verwisseld. Vader Bill in het lichaam van zijn zoon Miles, en moeder Jess bevind zich ineens in het lichaam van haar dochter CeeCee. Pure horror. Maar goed, het leven gaat door en de familie besluit verder te gaan met zijn of haar leven. Wat tot hilarische momenten leid.

Cast

Een goede film is pas compleet met een goede cast. Zo wordt de vader des huizes gespeeld door Ed Helms, die we kennen van zijn sterke rol als gekkie Andy Bernard in The Office. De rol van moeders wordt vertolkt door niemand minder dan Jennifer Garner. Zij speelde onder andere in Yes Day en de klassieker Catch Me If You Can. De kinderen worden gespeeld door Emma Myers, bekend van de Netflix hit van vorig jaar Wednesday. Daarnaast is er nog Brady Noon die schitterde in de HBO-serie Boardwalk Empire. Met zulke namen, heb jij ongetwijfeld zin om deze topper te kijken. Bof jij even, want hij staat al op Netflix hoor! Eerst even de beelden checken, voordat jij ‘m aanzet vanavond? Ook dan heb je geluk, want de trailer check je hieronder!

Reageer op artikel:
Familie doen body-switch in kerstfilm Family Switch
Sluiten