Deze kerstaanbiedingen voor slaapkamerspeelgoed zijn te mooi om te laten liggen

Redactie 19 dec 2018 Entertainment

De kerstdagen staan op de stoep, dat betekent dat we uitermate interessante dealtjes kunnen maken doordat de aanbiedingen niet aan te slepen zijn. Ook onze vrienden van Willie pakken uit met een portie aantrekkelijke kerstaanbiedingen. Het spannendste cadeautje voor onder de boom? Wij weten wat je moet hebben.

Kerstaanbiedingen

Satisfyer Pro 2

Jij gunt jezelf een solo pleziertje, voor vrouwen is dat niet anders. Als je haar een figuurlijk handje wilt helpen dan is de Satisfyer Pro 2 wel wat voor jou. Een luchtdrukvibrator die vrouwen het vuurrode hoofd op hol doet slaan. Voor 19,95 is ‘ie van jou. De aanbieding duurt maar van 19 tot en met 21 december, dus twijfel niet te lang. Het iLOV magazine krijg je er gratis bij. Haal hier je Satisfyer Pro 2.

Kerstaanbiedingen

We-Vibe Unite

Een mooie voor jullie allebei is de We-Vibe Unite. Als je er ooit aan hebt gedacht om ‘m te halen dan moet je het nu doen, want hij is speciaal voor de feestdagen afgeprijsd van €89 naar €54,95, waarbij er ook nog een gratuit magazine discreet op de deurmat ploft. Het apparaat is gemaakt om de clitoris en de G-Spot te stimuleren, maar ook jouw eigen junior-sergeant komt aan z’n trekken. Dankzij het design kun je ‘m ook tijdens de seks inhouden, zonder dat ‘ie in de weg zit. Moet jij eens opletten hoe je meisje klaarkomt. Haal hier je We-Vibe Unite.

Kerstaanbiedingen

Willie Dobbelstenen

Hou je wel van een beetje avontuur in de slaapkamer? Dan moet je de Willie Dobbelstenen aanschaffen. Het leukste dobbelspel dat we kennen. Met drie dobbelstenen wordt aangegeven welke handeling je moet uitvoeren, op welk lichaamsdeel en op welke plek in het huis. Dan kan het zomaar gebeuren dat je Kiss, Pussy, Kitchen dobbelt. Reken maar dat dat het seksuele vlammetje in je relatie flink aanwakkert. Nu met 33% korting verkrijgbaar voor een tientje,  inclusief gratis iLOV magazine. Haal hier je Willie Dobbelstenen.

Heb je toch liever iets anders? Nagenoeg alles worden nu voor topprijzen verhandeld, dus dit is het moment om toe te slaan, vriend. Op willie.nl kun je alle cadeautips voor hem- en haar bekijken. Mocht je benieuwd zijn naar alle kerstaanbiedingen, dan kun je hier terecht. Maak er een mooie witte kerst van, amigo!

In samenwerking met Willie

Reageer op artikel:
Deze kerstaanbiedingen voor slaapkamerspeelgoed zijn te mooi om te laten liggen
Sluiten