Kendrick Lamar’s empire: een kijkje in zijn peperdure Brooklyn penthouse

Kedrick Lamar, de Grammy Award-winnende rapper en bekend van nummers als Swimming Pools, is niet vies van wat geld neertikken voor wat vastgoed. Onlangs heeft hij maar liefst 8.6 miljoen dollar uit gegeven aan een ziek penthouse met drie verdiepingen in Brooklyn, New York. Dit opmerkelijk penthouse s geen gewone woning, het ligt bovenop Pierhouse, een prestigieus appartementencomplex van 10 verdiepingen met een met sterren bezaaide bewonerslijst waaronder Ed Sheeran, Matt Damon en Amy Schumer.

Het lijkt erop dat de hitmaker van hiphop een oog heeft voor eersteklas onroerend goed, aangezien hij naar verluidt andere luxe eigendommen in de omgeving Brooklyn Heights aan het verkennen was, zoals Quay Tower en Olympia in Dumbo voordat hij uiteindelijk Fuman Street 90 als zijn nieuwe thuis koos.

Foto: Andrew Chui at MW Studio and Douglas Elliman

Uitzichtje wel hoor

Laten we nu Kendrick’s nieuwe pied-á-terre van 3140 vierkante meter eens nader bekijken. Dit prachtige pand biedt vier slaapkamers, drie badkamers en een adembenemende 2000 vierkant meter aan buitenruimte, verdeeld over twee niveaus. Het absolute oogappeltje is het privédak, dat een panoramisch uitzicht biedt op de East River, het Brooklyn Bridge Park en Lower Manhattan. Het is de perfecte plek voor de artiest om tot rust te komen en inspiratie op te doen uit de bruisende stad beneden.

Foto: Andrew Chui at MW Studio and Douglas Elliman

Look & feel

In dit appartement in herenhuisstijl vind je 5 meter hoge plafonds die een gevoel van ruimtelijkheid creëren. De houten vloeren voegen een vleugje rustiek charme toe, terwijl de muren van grote ramen de ruimte overspoelen met natuurlijk licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

Foto: Andrew Chui at MW Studio and Douglas Elliman

Van alle gemakken voorzien

Bewoners van Pierhouse hebben toegang tot een scala aan voorzieningen die de woonervaring werkelijk naar een hoger niveau tillen. Van 24-uurs conciërgediensten tot een volledig uitgerust fitnesscentrum en een serene meditatiestudio: het is duidelijk dat luxe en gemak hier topprioriteiten zijn. Als dat nog niet genoeg is, is er zelfs een zwembad en bar op het dak van het aangrenzende 1 Hotel, waardoor Kendrick en zijn medebewoners een plek hebben om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de skyline.

Foto: Andrew Chui at MW Studio and Douglas Elliman
Foto: Andrew Chui at MW Studio and Douglas Elliman

Dat zit vastgoed

De nieuwste acquisitie van Kendrick Lamar in New York City draagt ​​bij aan zijn toch al indrukwekkende vastgoedportefeuille. In 2022 investeerde hij een aanzienlijke 15,9 miljoen dollar in een uitgestrekt landgoed in het prestigieuze Bel-Air-gebied van Los Angeles. Dit 800 vierkante meter grote herenhuis, oorspronkelijk gebouwd in de jaren vijftig door architect Edward Fickett (die ook adviseur was van president Dwight D. Eisenhower), beschikt over zeven slaapkamers, acht badkamers en een groot aantal benijdenswaardige extra’s, waaronder een zwembad. een ultramoderne 4K-bioscoop, een volledig uitgeruste fitnessruimte en zelfs een wijnkelder.

Foto: Andrew Chui at MW Studio and Douglas Elliman

Niet tevreden met slechts één pand, heeft Kendrick in 2019 ook een herenhuis van 9,7 miljoen dollar in Manhattan Beach weten te bemachtigen, wat opnieuw een toplocatie biedt voor ontspanning en entertainment. Het jaar daarvoor investeerde hij 2,6 miljoen dollar in een vastgoedbelegging in de luxe gemeenschap Calabasas.

Met zijn nieuwste aanwinst in Brooklyn heeft Kendrick opnieuw blijk gegeven van zijn talent voor het combineren van luxe, stijl en een scherpe investeringsstrategie. Zijn portfolio toont niet alleen zijn indrukwekkende muzikale talenten, maar ook zijn slimme zakelijke inzicht in de vastgoedwereld. We kunnen niet wachten om te zien wat de volgende stap is op zijn lijst met aanwinsten!

Reageer op artikel:
Kendrick Lamar’s empire: een kijkje in zijn peperdure Brooklyn penthouse
Sluiten