Kendall Jenner pakt haar moment in lingerie

Redactie 22 mrt 2017 Entertainment

Kendall Jenner is bekend geworden door de razend populaire televisieserie Keeping Up With The Kardashians waar ze eerst als kleine meid in beeld verscheen en haar oudere zussen, vooral Kim natuurlijk, de show stalen. De laatste jaren kantelt dit en grijpen Kendall en haar zusje Kylie de macht binnen de mediageile familie.

Het is ook niet zo vreemd dat de media de jonge dames goed weet te vinden want Kendall is een van de populairste modellen en Kylie is op Instagram niet te stoppen.

Dit jaar ging Kendall al op de foto voor beroemde merken als Karl Lagerfeld, Calvin Klein en het merk dat nooit gaat vervelen: Victoria’s Secret. Ondertussen lanceerde ze ook nog even haar eigen badmode, ze wist de aandacht goed vast te houden.

Nu het mondiale succes binnen is, wil de jonge Kardashian zeker niet stoppen. Kendall schittert in de campagne van lingeriemerk La Perla, waar de vonken vanaf vliegen. Wij blijven graag op de hoogte van de jongste telgen van deze invloedrijke familie!

@kendalljenner is having fun during the #SS17 adv shooting. She wore a glamorous Macramé Tale set of bralet, brazilian briefs and garter belt. Shop it now on LaPerla.com or in our boutiques

A post shared by LA PERLA (@laperlalingerie) on

Feel Me?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

mornings with @sashasamsonova

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Body is a Wonderland ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

High Snobiety

Reageer op artikel:
Kendall Jenner pakt haar moment in lingerie
Sluiten