Keinemusik is back met The Kloud in ons landje en hier moet je wezen

The Kloud strikes Amsterdam, want Keinemusik gaat onze zomer afsluiten met een te gekke headline show in Nederland. Het is alweer een lange tijd geleden dat deze toffe gasten te bewonderen waren in ons eigen landje. SONA, waar onder andere No Art, Circoloco Amsterdam en Wavy ook onder valt, is inmiddels flink aan de weg aan het timmeren als een van de nieuwe partyspots van Nederland en maakt het dan ook waar. Op 24 Augustus knallen zij er een toffe editie uit in samenwerking met Keinemusik.

The Kloud

Keinemusik is bij velen van ons wel bekend met toffe platen als Les gout, Champion en hun mega hit met Black Coffee The Rapture Pt.III,  van party’s tussen de piramides van Egypte tot het onveilig maken van Bali en Tulum. Waar ze ook zijn, het is gegarandeerd een knallende show.

Benieuwd naar wat ze kunnen wegzetten? Check het hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Savaya Bali (@savayabali)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keinemusik (@keinemusikcrue)

Event

Er is gekozen voor een open air party bij Taets Art en Event Park in Amsterdam. Een toffe locatie met prachtige architectuur in het hart van het UNESCO-werelderfgoed De Stelling van Amsterdam. Wij zouden het wel weten, zo kan je weer een werelderfgoed partyspot van je lijst afstrepen.

Je bent er op tijd bij, want de tickets zijn nog niet in de verkoop gegaan. Wil je erbij zijn? Dan kun je je hier aanmelden bij de website van SONA voor de pre-registratie tickets.

Keinemusik zomertour

Mocht je niet kunnen wachten of al andere plannen gemaakt hebben, geen zorgen. Keinemusik doet deze zomer een tour en hier hebben ze op een rijtje gezet waar je ze kunt gaan bewonderen. Mocht een bezoekje naar Ibiza op de planning staan, dan raden wij zeker aan om hun setje te bewonderen tijdens hun Kloud show in Pacha of tijdens Circoloco in het befaamde DC-10.

Reageer op artikel:
Keinemusik is back met The Kloud in ons landje en hier moet je wezen
Sluiten