FHM gezondheid tip: met dit drankje ben jij binnen no time van je keelpijn af

Heb jij afgelopen weekend je hele keel schor geschreeuwd bij DGTL? Wij wel! De keelpijn die we hier aan over hebben gehouden is niet mals. Niet getreurd! Als je even doorleest hebben wij namelijk de ideale tip om van je keelpijn af te komen. All the way from America, zegmaar.

Want het is een Amerikaanse dokter die deze tip heeft gegeven. Linda Yancey is werkzaam bij het Memorial Hermann Health System in Houston en heeft wel een hele eigenaardige manier om van je keelpijn af te komen. Niet voor altijd, maar tijdelijke verlichting is ook verlichting!

Keelpijn remedie

Waar de Amerikaanse dokter bij zweert? Augurken sap! Door het hoge zoutgehalte in het sap wat overblijft in je augurkenpotje kan de keelpijn die je ervaart afnemen. Het gaat er niet helemaal door weg, maar een kwartiertje verlichting is al een hele opluchting op de brakke dag. Mocht je nou al over je nek gaan bij het idee? Probeer dan ook eens wat andere dingen. Als eerste tip zouden we willen meegeven om in de essentie gewoon simpelweg niet zo hard te schreeuwen op dat festival, de DJ hoort je toch niet! Mocht het kwaad nou toch al zijn geschied dan is het een aanrader om de dagen daarna altijd voldoende water te drinken. Een wonderbaarlijk goede oplossing is ook thee met honing, verse munt, 10 ml bruine rum en verse schijfjes citroen. Hier kun je optioneel ook nog gember aan toevoegen.

Niet slikken!

Dit klinkt als een zin uit een hele slechte 18+ film, maar het is daadwerkelijk de bijkomende tip die komt kijken bij het gebruiken van augurken sap. Het is namelijk absoluut niet de bedoeling dat je dit doorslikt. Door het hoge zoutgehalte kun je namelijk gezondheidsproblemen ondervinden en dan ben je nog verder van huis. Gorgel het spul dus rustig in je keel en geniet van de verlichting van de pijn, geen dank hé!

Reageer op artikel:
FHM gezondheid tip: met dit drankje ben jij binnen no time van je keelpijn af
Sluiten