Je kunt nu jouw eigen kapsalon maken met deze kebabgrill voor thuis

Oké mannen, even serieus. Hoe vaak heb je al midden in de nacht een Turkse pizza of een kapsalon besteld? Na het stappen zin hebben in een vette hap of gewoon omdat je te lui bent om te koken op de vrijdag avond. Voor de hoofdprijs moet je dan de lokale Turk om 2:00 ‘s nachts door de regen laten fietsen  om jouw vreetbui te stillen. Maar nu niet meer. Je kan ook gewoon je eigen kebabgrill kopen voor een prikkie!

Je kan de vleesbarbier dus voortaan met rust laten, want deze kebabgrill is helemaal de shit. Voor nog geen 50 ekkies heb je dit ding in de keuken staan. Het mooie is dat het niet alleen bedoeld is voor kebab. Je kan er kip, spiesjes of donor in klaar maken. Als je dus zin heb in wat meer eiwitten grill je gewoon wat kippenvleugels. Gyros, shoarma of donor kan trouwens ook en je hoeft alleen maar op start te drukken en te wachten op jouw sterrenmaaltijd.

 Kopen dat ding

Met de timer stel je precies in hoe mals jij je stukkie vlees wilt hebben. Gooi nog wat friet in je airfryer en je hebt bijna je eigen kapsalon. Geniet van je eigen creatie met wat knoflooksaus erbij. Wie wilt dat nou niet? Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het opruimen, want het vet druipt via de afvoer in een bakje. Dat afvoerbakje gooi je na het eten in de vaatwasser en klaar is kees. Er is zelfs aan lichteffecten gedacht om die echte feeststemming te creëren bij jouw late night snack. En laten we nou eerlijk zijn, eten smaakt altijd beter als je het zelf gemaakt heb.

Kebabgrill

 

 

 

Reageer op artikel:
Je kunt nu jouw eigen kapsalon maken met deze kebabgrill voor thuis
Sluiten