Kate Winslet schittert als eigenzinnige politieke leider in satirische serie The Regime

Op HBO is binnenkort een serie te zien die de fans van House of Cards op het puntje van hun stoel zal laten zitten. The Regime, bedacht door een van de schrijvers van Succession, Will Tracy, is de nieuwste telg van de beste man. En HBO sluit alvast heerlijk af 2023 door de officiële trailer van deze nieuwe politieke dramaserie te droppen. In de hoofdrol schittert de Britse actrice Kate Winslet, die de rol van een autoritaire leider vertolkt, die vecht om een verzwakt Verenigd Koninkrijk weer op de rails te krijgen.

Kate Winslet schittert als de kersverse leider de in eerste instantie de touwtjes goed in handen heeft, maar alles om haar heen gaat helemaal de mist in, terwijl zij haar macht probeert te behouden. Overigens speelt Winslet niet alleen de hoofdrol, maar is ook nog eens uitvoerend producent.

The Regime
Foto: HBO / Screenshot YouTube Foto: HBO

Kate Winslet

Deze HBO Original, geschreven door Will Tracy van Succession, heeft met Stephen Frears en Jessica Hobbs verschillende regisseurs aan boord om de afleveringen perfect te organiseren. The Regime pakt daarnaast uit met een indrukwekkende cast. Naast Winslet zijn namen als Martha Plimpton, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts en Hugh Grant en te zien.

The Regime

In The Regime volgen we Winslet’s dictatoriale heerschappij, terwijl ze worstelt om de controle te behouden over een opstandige natie en een enorm sceptisch politiek team. Haar moderne Europese regime valt gedurende het jaar uit elkaar in chaos, omdat andere machthebbers een vervanger proberen, tegen haar zin in.

Vanaf 4 maart is de serie te zien op HBO. Dan gaan we zien of de serie de ‘Nieuwe House of Cards’ is. In onderstaande video is alvast de trailer te zien.

Reageer op artikel:
Kate Winslet schittert als eigenzinnige politieke leider in satirische serie The Regime
Sluiten