Monteurs veranderen kapotte BMW X5 om tot een regelrecht off-road monster

Redactie 24 jun 2018 Machines

Gebroken spullen kunnen gemaakt worden en je hebt gebroken spullen die verbeterd kunnen worden. Groeien tot hoogtes die voorheen niet mogelijk werden gehouden. Deze gasten weten van een zeer kapotte BMW X5 een dikke off-road terrein wagen te maken waar geen brug voor te ver is en geen modderbadje te diep. Beetje creativiteit, beetje slopen, beetje ruim denken, grote banden, veel power en je hebt deze monsterwagen die we ook in Mad Max hadden kunnen zien.

De bouw van de auto begon bij een E53 BMW X5 auto die we net zo goed op de vuilnisbelt hadden kunnen vinden. De mannen raken behoorlijk enthousiast bij het zien van de auto en hebben een duidelijk plan, dat dak moet eraf.

Cabrio

De auto paar kilootjes lichter ziet er al een stuk meer uit als een terreinauto. Het zaag werk is voor de hoeveel modder uiteindelijk niet zo goed, in dat geval had je beter het dak erop kunnen laten zitten. Maar ze hebben gelijk, het feit dat je een enorme bril moet dragen om de monstertruc-achtige geval te besturen heeft ook wel wat.

Dikke wielen eronder

Nadat het dak verwijderd is worden er een paar reusachtige banden ondergezet waardoor onze mooie terreinauto wat meer vorm begint te krijgen. Beetje afwerken en klaar, tijd om te crossen. We kunnen niet anders zeggen dat we zelf ook graag een rondje gereden hadden met die auto. Natuurlijk hadden wij ook over z’on vergelijkbaar terrein heen gescheurd, wat een terrein monster. Zie voor jezelf wat voor een toffe bak ze van dit stukje schroot weten te produceren.

We gaan maar is een bezoekje brengen aan de vuilnisbelt. Aju.

 

Reageer op artikel:
Monteurs veranderen kapotte BMW X5 om tot een regelrecht off-road monster
Sluiten