Kanye West letterlijk met de billen bloot in Venetië

Het zal je misschien ontgaan zijn, maar Kanye West verblijft momenteel in Venetië voor het filmfestival. Onlangs besloot hij met zijn nieuwe vlam Bianca Censori een boottochtje te maken door de Venetiaanse grachten. Dit doet Ye, zoals hij nu het liefst genoemd wil worden, natuurlijk niet zonder capriolen.

De beste man maakt deze boottocht met z’n broek zo laag, dat hij met de billen bloot gaat. Het Italiaanse bootbedrijf Venezia Turismo Motoscafi heeft direct ingegrepen en het koppel een levenslang verbod aan de broek gehangen.

West lijkt zich compleet lekker te voelen in de boottaxi en chillt ‘m volop.


Capriolen

Page Six meldt dat Ye zijn broek omlaag had gedaan voor ‘unknown reasons’. Mogen wij zelf invullen waarom ‘ie dat had gedaan, zoals een oud gezegde al klinkt: ‘met blote billen boen je het best’, maar dit ruikt naar meer verdachte zaken. Hij brengt de uitspraak ‘broek op halfzeven’ met deze actie in ieder geval naar een ander niveau.

“Onze medewerkers hadden echt geen idee wat meneer West en mevrouw Censori aan het uitspoken waren”, meldt Venezia Turismo Motoscafi in een persbericht. “De bestuurder was vooral gefocust op de andere boten om te zorgen voor een veilige vaart en heeft daardoor de ongepaste acties niet opgemerkt. Als hij dat wel had gedaan, zou hij meteen zijn gestopt en het aan de autoriteiten hebben gemeld.” Het Italiaanse bedrijf beschuldigt daarnaast een derde persoon die de kapitein zou hebben gehinderd zodat West ongegeneerd zijn bouwvakkersnaad kon showen.

Vaker commotie

Het is overigens niet de eerste keer dat de voormalig presidentskandidaat en Censori in het nieuws komen tijdens hun verblijf in Italië. Begin juni werden de twee al gespot en droeg mevrouw Censori een ongekend schitterende condoomjurk. Zoiets willen we allemaal onze vrouw cadeau doen, niet?

Kanye West verbannen

Het koppel doet er in elk geval alles aan om niet anoniem door het leven te gaan. De boodschap voor West en zijn vrouw is duidelijk: zij hoeven nooit meer op een romantisch gondeltochtje te rekenen door Venetië.

Reageer op artikel:
Kanye West letterlijk met de billen bloot in Venetië
Sluiten