Kanye West op bezoek bij oom Trump: ‘Door Trump voel ik mij een superheld’

redactie 12 okt 2018 Entertainment

Kanye West, of Ye West zoals hij zichzelf nu noemt kwam gezellig lunchen bij de belangrijkste man van Verenigde Staten, Donald Trump. Gooi een kwartje in de rapper en hij lult aan een stuk door. Hij is net een jukebox, hoewel je zo’n ding nog uit kan zetten. Hij wist niet van ophouden, Trump was dan ook  pittig onder de indruk. 

Na een slordige 10 minuten te hebben geluisterd naar Kanye, zei de president: “Dat was behoorlijk indrukwekkend.” Volgens de rappe rapper kwam zijn woordenwaterval recht uit zijn hart. Hij verklaarde de liefde aan zijn petje met  de slogan: ‘Make America Great Again’. Het hoofddeksel liet eerder al aardig wat stof opwaaien. ”Er gebeurde iets toen ik het petje opzette, ik voelde me Superman”.

Favoriete superheld

Kanye zette zijn betoog nog effe verder door te vertellen over zijn ouders die gescheiden waren en dat hij daardoor te weinig mannelijke energie had gekregen. “Je hebt me Superman gemaakt. Mijn favoriete superheld, je hebt een Superman-cape voor me gemaakt.” Nog even en de rapper stijgt op. Om het allemaal net nog even heftiger te maken sloeg Kanye regelmatig met zijn vuist op tafel. Het geilen hield daarmee nog niet op, hij vond dat Trump ook de oorlog heeft gestopt in Noord-Korea. Hij beschouwde het probleem zo goed als opgelost. ”I love this guy”, zei Kanye en dus mocht er geknuffeld worden.

De opvolger

De pers was ook in grote getale aanwezig bij deze bijzondere ontmoeting. Een verslaggever stelde de vraag of The Donald, Kanye ziet als presidentskandidaat voor 2020, dat kon best volgens Trump. Kanye wil zelf wel de opvolger Trump worden gaf hij aan, maar dan wel in 2024, mocht Trump herkozen worden.

Wachtwoord 000000

De rapper is naar eigen zeggen een samenwerking aangegaan met Apple om samen een duurzaam vliegtuig te ontwikkelen. Hij was zo enthousiast dat hij de president even wat plaatjes van de toestellen wilde laten zien via zijn telefoon. Daardoor kwam de hele wereld erachter dat het wachtwoord van zijn telefoon 000000 is. Lekker bezig Ye.

Niet alleen Kanye West was bij Trump. Ook Kid Rock en Mike Love van de Beach Boys kwamen die dag langs op het Witte Huis. Dit alles wat omdat Music Modernization Act werd ondertekend, ter bevordering van het uitdelen van royalties door met name streamingsdiensten.

RTL

Reageer op artikel:
Kanye West op bezoek bij oom Trump: ‘Door Trump voel ik mij een superheld’
Sluiten