Zo maak jij kans op een van deze twee schitterende groene Rolex Horloges

Als je aan het meest prestigieuze horlogemerk ter wereld denkt, denk je vaak aan een bepaald merk. Juist ja, Rolex. Als je een man vraagt wat hoog op zijn materiële verlanglijstje staat, dan is de kans groot dat een Rolex hoog op het lijstje te vinden is. Alleen heb je daarvoor wel een dikke portemonnee nodig. Gelukkig heeft The Premium Time Company daar een oplossing voor. Als je een ticket koopt voor hun competitie, maak je kans om een van deze twee uitzonderlijke horloges te winnen.

Om je geheugen op te frissen: The Premium Time Company is een platform dat jou de kans biedt om peperdure horloges te winnen. Deze keer mag je zelfs kiezen uit twee horloges! De ticketprijzen zijn zeer redelijk en er liggen altijd minder dan 700 tickets voor het oprapen, waardoor het een fluitje van een cent is om je geluk te beproeven. Maar uit welke twee prachtige horloges mag jij kiezen?

Rolex Horloges

Laten we je nu vertellen over welke jackpot we het hebben. Deze keer gaat het namelijk niet om een normale competitie. We hebben het over Rolex horloges ter waarde van maar liefst 15.000 tot 20.000 euro per stuk. Dit keer mag jij zelf kiezen welk horloge jij opgestuurd wil krijgen. Het gaat om twee uitzonderlijke groene horloges: de Rolex Submariner ‘Starbucks’ en de Rolex Datejust 41.

Rolex Horloges
Foto: The Premium Time Company Foto: The Premium Time Company

Rolex Submariner ’Starbucks’

Deze week schittert er iets buitengewoons in de collectie: de Rolex Submariner ‘Starbucks’. Stel je een verbluffende combinatie voor van robuust staal en levendig groen, met een wijzerplaat die direct je aandacht grijpt. Dit horloge is een ware blikvanger en jij kunt een trotse eigenaar worden door simpelweg deel te nemen aan de wedstrijd.

Rolex Datejust 41

Het tweede horloge dat jij zou kunnen winnen, is de Rolex Datejust 41 met een witgouden kast, een verfrissende groene wijzerplaat en een elegante Jubilee armband. Dit horloge is niet alleen een tijdloze toevoeging aan je collectie, maar ook een statement van verfijnde smaak en stijl. Mis deze kans niet om dit meesterwerk te bezitten en jezelf te omringen met pure klasse.

Meedoen?

Voor welk horloge ga jij? De tickets kosten zo’n 45 pond per stuk. In totaal worden er maximaal 650 tickets verkocht voor deze competitie. Wil je meedoen? Haal dan je ticket bij The Premium Time Company en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van een van deze prachtige Rolex horloges! De tijd blijft tikken (behalve voor een Rolex natuurlijk), want je kunt tot en met donderdag 21 maart meedoen aan de competitie!

Rolex Horloges
Foto: The Premium Time Company Foto: The Premium Time Company
Reageer op artikel:
Zo maak jij kans op een van deze twee schitterende groene Rolex Horloges
Sluiten