Zo maak jij kans op een prachtig Rolex horloge

Vraag een man naar zijn materialistische jongensdromen en de kans is groot dat een Rolex bij menigeen over de tong rolt. Is het niet een Rolex, dan wel een horloge van eenzelfde kaliber. Zo’n uurwerk kost alleen wel de nodige centen. Als je een ticket koopt voor hun competitie, dan maak je bij The Premium Time Company nu kans om een Rolex horloge te winnen.

Om je geheugen wat op te frissen: The Premium Time Company is een platform dat jou de kans biedt om peperdure horloges te winnen. Je kan meedoen aan hun competitie door een ticket te kopen voor de competitie. De organisatie is sinds maart van dit jaar actief in diverse landen, waarbij ze al voor meer dan 250.000 euro aan horloges hebben weggegeven.

The Premium Time competities

Tegenwoordig bieden ze wekelijks competities aan, waarbij de winnaars meestal kunnen kiezen tussen twee verschillende horloges. Weet je zeker dat je een uurwerk wint dat je smaak is. Meerdere gelukkige Nederlanders lopen al trots met hun gewonnen Rolex om de pols, dus laat dat voor jou een mooie aanmoediging zijn om ook mee te dingen naar de winst.

Rolex types

De tickets kosten zo’n 15 pond per stuk voor de competities voor de kleinere merken, terwijl je voor 35 pond een ticket koopt voor de Rolex competities. In totaal worden er maximaal 850 tickets verkocht per competitie. Qua horloges moet je denken aan tijdloze klassiekers als de Rolex Submariner, de Datejust, Submariner ‘Starbucks’, GMT-Master II, maar ook een Tudor Black Bay GMT.

The Premium Time Company is ontstaan uit de frustratie uit ellenlange wachtlijsten en de torenhoge prijzen voor Rolex horloges op de zwarte markt.  Hoewel Rolex jaarlijks tussen de 800.000 en 1 miljoen nieuwe horloges fabriceert, is de vraag vele malen groter dan het aanbod. Wachtlijsten voor modellen als de Submariner, GMT-Master II of de Daytona kunnen variëren van twee tot wel zeven jaar.

Meedoen

Dat gaat bij The Premium Time in elk geval een stuk sneller. Op dit moment kun je tickets kopen voor een Tudor Black Bay t.w.v. 4900 pond en een Rolex DateJust 41, waarbij je kunt kiezen voor een groene of een blauwe wijzerplaat. Meedoen? Koop hier je tickets op de website van The Premium Time Company.

In samenwerking met The Premium Time Company

Reageer op artikel:
Zo maak jij kans op een prachtig Rolex horloge
Sluiten