Dit zijn de ziekste valpartijen tijdens het Cheese Rolling event van dit jaar

Redactie 31 mei 2018 Entertainment

Niets is leuker dan achter een rollende kaas rennen terwijl de kans er flink inzit dat jij vol met je harses op de grond knalt. Leuk voor bijvoorbeeld een personeelsuitje of een kinderfeestje. Je kent het evenement vast wel: Cheese Rolling Contest in Gloucestershire. Dit jaar gingen er flink wat deelnemers bruut ten onder.

De bedoeling van Cheese Rolling is eigenlijk heel erg simpel. De scheidsrechter laat een ronde volle kaas los van een berg en alle deelnemers rennen er als een bezetene achteraan. Wie als eerste de kaas vangt, krijgt een paar minuten dikke fame. Daar doe je het natuurlijk allemaal voor.

Verbrijzelde vingers

Zoals je wel kunt verwachten, zal de EHBO het niet redden met twee lokale vrijwilligers uit Gloucestershire. Nee, daar komt toch heel wat meer bij kijken. Een groot deel van de gestoorde kaassprinters, komt niet heel aan bij de finish. Gelukkig staat er een strak EHBO-team om ze op te vangen, veiligheid boven alles natuurlijk.  Check maar eens FOET bij DELTA Safety. Van gebroken botten, gescheurde pezen en verbrijzelde vingers, het is allemaal heel normaal. En dat om een kaas. Ach ja, laat ze lekker rennen. Zie hieronder een die sickste fails van dit jaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de ziekste valpartijen tijdens het Cheese Rolling event van dit jaar
Sluiten