De últieme superheldenfilm Justice League

Redactie 9 okt 2017 Entertainment

Wat moet de wereld zonder de meest krachtige man ter wereld? Wie helpt The Dark Knight wanneer hij zijn vijanden niet alleen aan kan? Wat doet de snelste man op aarde wanneer hij niet snel genoeg is? En hoe overkom je de grootste gevaren van dit universum? Hiervoor moeten krachten gebundeld worden, en niet zomaar krachten.

De dood van Superman zorgt ervoor dat de wereld zich vult met geweld en duisternis. Niet alleen criminaliteit op de straten, maar er is een veel grote duisternis on the move. Batman droomt over de komst van deze demonen en aarzelt geen seconde. Hij haast zich snel naar superheld en full-time lekkerwijf Wonder Woman. Samen verzamelen zij alle superhelden om deze nieuwe vijanden te verslaan. In dit team wil jij zitten als de apocalypse voor de deur staat. Wonder Woman, Aquaman, Batman, the Flash en Cyborg bundelen hun superkrachten in Justice League. Verwacht verbluffende actie en super sicke visuals.

Ook de cast is zeker wat voor te zeggen, onder andere Ben Affleck, Jason Momoa (Khal Drogo van Game of Thrones) en Gal Gadot vanaf 17 november op jouw bioscoopscherm!

Foto: YouTube

 

Reageer op artikel:
De últieme superheldenfilm Justice League
Sluiten