7 formidabele datingtips van bloedheet topmodel Joy Corrigan

Redactie 1 mrt 2018 Girls

Daar staat ze hoor, aan de andere kant van de bar. Net iets kleiner dan jij, blonde haren en blauwe ogen. Eigenlijk een wonder dat zo’ knap meisje hier met jou in dezelfde club te staat. Je bedenkt een strategie om haar aan te spreken en kijkt haar ondertussen strak en zwoel aan. Ze merkt je blik op en kijkt even terug om erna iets in d’r vriendin haar oor te fluisteren. Voor je het weet loopt ze weg en is je kans verschoten. In je hoofd geef je jezelf een petser. Sukkel! Ook volgens het beeldschone supermodel Joy Corrigan maak je een grote fout. Tegenover onze Engelse collega’s van FHM is ze openhartig en geeft ze 7 tips om voortaan succes te hebben bij de mooiste vrouwen.

Laten we even allemaal netjes hallo zeggen tegen Joy Corrigan uit Noord Carolina. Haar Instagram heeft de aandacht getrokken en staat op een mooie 567k volgers en is tellende. De blondine gaf tegenover onze Engelse collega’s 7 tips die jou leven absoluut moeten gaan verbeteren, op vrouwengebied dan.

1) Wees grappig
Je hoeft niet persé een grappenmaker in de categorie Daniël Arends of Patrick Laureij te zijn, maar een beetje kunnen lachen met iemand is natuurlijk wel belangrijk. “Ik vind een man die zelfverzekerd, ambitieus en grappig is het aantrekkelijkst”, zegt Joy Corrigan. “Als een man een kamer in kan lopen en iedereen kan laten schaterlachen door een grap een grapje te maken, dan ben ik het meisje in de hoek die zeer geïnteresseerd is.”

2) Je moet natuurlijk geen arrogante lul zijn
“Maar wees niet te macho! Het is onaantrekkelijk als een man niet om zichzelf kan lachen en zichzelf te serieus neemt. Als hij dat doet dan rol ik met mijn ogen en loop ik weg”. Duidelijk Joy. Don’t be that guy!

3) Maak ze niet bang
Lijkt ons een vrij logische uitspraak. Ga niet de creep uithangen en een half uur naar iemand staren voordat je haar aanspreekt. Oogcontact, angst opzij en eropaf ! Alhoewel. “Als je me gaat aanspreken zorg ervoor dat ik niet alleen ben, een meisje kan zich bedreigd voelen als ze geen vriendin bij zich heeft om haar te helpen”. Hier zouden we niet te veel naar luisteren. Wat ze erna zegt hebben we meer aan: “Je wilt een super cheesy pick up line gebruiken, hoe cheesier, hoe beter. Als jij mij en mijn vriendin aan het lachen krijgt dan ben je zeker binnen.” Ligt er natuurlijk wel een beetje aan hoe je ‘m gebruikt. Check!

4) Ga niet alleen in de kroeg hertjes jagen
De kroeg is niet de beste plek om je jachtgeweer te gebruiken. Kijk verder en denk na waar je goed een gesprek kan beginnen. Joy Corrigan zegt “de beste plek voor mij om naar een potentiële knappe man te zoeken is de bibliotheek of de boekenwinkel. Dit omdat ik van slimme mannen houd die af en toe lezen”. Alright.

5) Hoffelijkheid mag niet doodgaan
Een dame het ‘hof’ maken is nog steeds van uiterst belang. Een vrouw moet zich speciaal voelen en dat doe je door de traditionele fratsen uit te halen die je in films ziet. “Ik ben een hopeloze romanticus, ik houd van traditionele jongens die je oppikken op de eerste date en je weer thuisbrengen. Ik houd er ook van als het diner een wat creatievere/ bijzondere versie is op het standaard restaurantje. Heel belangrijk is het om te eindigen met een dessert dat je deelt, chocolade is tenslotte de weg naar een vrouw haar hart”.

6) Neem kook lessen
“Kook me een lekker dinertje af en toe met veel truffels” adviseert Joy Corrigan. Liefde gaat nog altijd door de maag.

7) Aardige jongens eindigen niet altijd in de friendzone
“Wees lief en geïnteresseerd. Belangrijkste van alles, heb me lief. Natuurlijk is het ook belangrijk om af en toe in mijn billen te knijpen en in mijn nek te kussen!”

Over het algemeen goed advies van onze lieftallige Joy. Laten we haar antwoorden koesteren en op een juiste manier gebruiken. Dat je naar haar moet luisteren, bewijzen onderstaande foto’s wel.

Lace up by @guess #loveguess?

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

Morning sunshine ✨ @frorojas ?? @shopgossamer ?? @uscout.co

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

? @justinmacala X @gooseberryintimates

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

Foto: Instagram Joy Corrigan, & @hollyparkerphoto & @gooseberryintimates

Reageer op artikel:
7 formidabele datingtips van bloedheet topmodel Joy Corrigan
Sluiten