Joost Klein presenteert zijn grootste hit Europapa voor Eurovisie Songfestival 2024

Zijn naam is Klein maar zijn droom is groot! Friese energiebom gaat namelijk Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Malmö, Zweden. Nu gaat zijn droom werkelijk in vervulling en presenteert hij het legendarische nummer Europapa voor het eerst.

Hij heeft ons lang in spanning laten wachten, maar vandaag was het dan eindelijk zover! In een blauw pak met extreme schoudervulling en een bloempotkapsel knalde de zanger en rapper zijn kersverse hit Europapa voor het eerst tijdens een speciale middaguitzending van De Avondshow met Arjen Lubach. En man, je kunt wel zeggen dat het een daverend succes was!

Europapa

Het nummer van Joost Klein werd in december gekozen uit een recordaantal van zeshonderd inzendingen, en er wordt al gefluisterd dat het de grootste hit potentie heeft. In de song hoor je zijn bekende combinatie van feest en nostalgie. Joost is echt een creatieve krachtpatser, en deze gast kan een act neerzetten waar je ‘u’ tegen zegt!

@joostklein Joost Klein for Eurovision 2024 #joostklein #eurovision2024 ♬ original sound – joost

Stemmen zijn binnen

Niet alleen in Nederland, maar ook over de grenzen heeft Joost al een flinke naam gekregen.  Zijn nummer Friesenjung was gewoon een nummer 1-hit in Duitsland. Met dat nummer weet hij hoogstwaarschijnlijk al de harten van de Duitsers te veroveren voor het Eurovisie Songfestival. Daar kan hij vast wel wat punten scoren!

Joost Klein

Joost zijn unieke stijl, energieke optredens en creatieve benadering van muziek lijken een perfecte mix om Eurovisie Songfestival te winnen. Zijn muziek gaat van hiphop tot gabberpop en rustige nummers. Deze gast is niet in een hokje te plaatsen. Maar één ding is zeker, zijn teksten maken een enorme indruk. Het Eurovisie Songfestival is van 7 tot en met 11 mei in Malmö, Zweden, en wij kunnen niet wachten om Joost te zien knallen en een te gekke show neer te zetten. Check zijn nummer alvast hier!

Reageer op artikel:
Joost Klein presenteert zijn grootste hit Europapa voor Eurovisie Songfestival 2024
Sluiten