Grayson Murray is een Amerikaanse golfer die net is begonnen met een balletje slaan. We hebben het vermoeden dat hij er ook ooit eentje op z’n bakkes heeft gehad, maar dat daargelaten. Deze rookie is dit seizoen aan het worstelen om zich te kunnen kwalificeren voor het echte werk: het Master Tournament in Georgia. Hier wil de jonge Grayson dolgraag bij zijn om zijn bankrekening te spekken en zichzelf op de kaart te zetten.

Nu heeft de jonge golfer nogal wat moeite met het balletje op de juiste manier raken, de laatste vijf wedstrijden liepen niet bepaald voorspoedig voor hem en hij heeft een klein wonder nodig om het grote toernooi te halen.

Om op extra motivatie te kunnen steunen en zichzelf maximaal te stimuleren, leek het Grayson daarom een goed idee om het bloedmooie model Lindsey Pelas te vragen als caddy wanneer hij de Masters bereikt! Via Twitter vroeg hij de blonde stoot hem te vergezellen naar het toernooi.

Dit lijkt een nogal ambitieuze poging om een date te regelen, maar tot ieders verbazing antwoordde Lindsey snel: ze gaat maar wat graag mee als Grayson het toernooi haalt!

Dat is meer dan goed nieuws voor de Amerikaanse golfer en we hopen van harte dat het hem lukt. We willen maar wat graag Lindsey zien rondscheuren in een golfkarretje en met haar hemelse verschijning de golfbaan op stelten te zetten. Grayson moet nog wel even de laatste wedstrijd winnen, maar dat is natuurlijk een kleinigheidje.

Representing Team US-slay. πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ˜šπŸ† w @leelhgfx

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

Missing the sun and my 🐢 dog son. LA see you soon ✈️

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

Ms. Pelas. Queen of the side-eye πŸ˜πŸ‘‘ photo @leelhgfx

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

 

 

Maxim