Jonah Hill waarschijnlijk de bad guy in de nieuwe Batman film

redactie 24 Sep 2019 Entertainment

Super Bad-baas Jonah Hill wordt waarschijnlijk het nieuwe boefje in de Batman film die volgend jaar in productie gaat. Dat Jonah grappig is weten wij wel. De vraag is dan ook of hij de bad guy kan spelen. Als het aan ons ligt komt dat zeker goed. Kijk maar naar Sacha Baron Cohen, de held van Bruno en Borat. Die liet namelijk in de serie ‘Spy’ zien dat hij niet alleen controversiële zooi kan produceren, maar ook serieuze shit.

Geruchten

Volgens verschillende sites wordt gemeld dat Jonah in gesprek is met de regie. Het zal toch wel heel nice zijn als Jonah de rol krijgt. Maar hoe past hij in godsnaam in het jokerkostuum? Daar hoef je je geen zorgen over te maken, want die rol verschijnt hoogstwaarschijnlijk überhaupt niet in de film. Mr.Freeze of Riddler wordt hoogstwaarschijnlijk één van de slechteriken in deze film. Twee rollen die Jonah zeker kan vertolken.

Meerdere namen bekend

Hill is de derde acteur die wordt genoemd in verband met de film. Eerder kwamen geruchten naar buiten dat Jeffery White waarschijnlijk de rol van Gordon claimt en Robert Pattinson is al bevestigd. Die treed in elk geval in de rol van de vleermuis. Voor zover een cast om naar uit te kijken, maar de lat ligt natuurlijk ongekend hoog door Christian Bale en consorten.

Vermogen

De opnames van de film beginnen eind 2020. De voorlopige releasedatum is vastgesteld op 25 juni 2021. Nog even geduld dus. Jonah zal ongetwijfeld een torenhoge gage ontvangen voor zijn bijdrage. Als een van de filmsterren van deze tijd heeft hij al flink wat money bij elkaar geacteerd. Zijn waarde wordt geschat op 45 miljoen dollar, omgerekend 40,9 miljoen euro. Llekker gewerkt pik.

Gif: Giphy

 

Reageer op artikel:
Jonah Hill waarschijnlijk de bad guy in de nieuwe Batman film
Sluiten