The Joker helpt baby ter aarde brengen

Redactie 7 nov 2017 Entertainment

We kennen The Joker allemaal als vileine bad guy uit Batman die dood en verderf zaait, maar nu blijkt de beste man helemaal niet zo’n slechte gast te zijn, want hij helpt tegenwoordig ook baby’s ter aarde brengen.

Althans, in het geval van Paul Locus. De verloskundige was op een Halloween-feestje toen de plicht riep en hij naar het ziekenhuis werd geroepen. Of hij even kon helpen met de baby ter aarde brengen van Brittany en Joseph. Hij bood nog aan om zijn kostuum uit te doen en zijn gezicht te wassen, maar deze unieke mogelijkheid om hun kind ter aarde te laten brengen door de Batman-legend lieten de aanstaande vader en moeder zich niet ontnemen.

“We couldn’t help but laugh when he walked in the room”, zegt Justin. “My wife, being the open-minded woman, with a sense of humor, thought it would be hilarious to have such a unique delivery.” Dus zo kwam het voor dat voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid voor dat The Joker heeft geholpen om een baby ter aarde te brengen. Die kleine heeft later in elk geval een briljant verhaal over zijn bevalling te vertellen.

Wist je al dat er een Batman spin-off over The Joker komt? 

   

Foto’s: Justin Selph

Reageer op artikel:
The Joker helpt baby ter aarde brengen
Sluiten