Hier een lijst met Johnny Depp zijn meest gestoorde uitgaven

Redactie 22 jun 2018 Entertainment

We kennen Johnny Depp uiteindelijk het beste als piraat Captain Jack Sparrow. Af en toe lijkt het alsof hij iets teveel zijn rol geworden is. De beste man verdient een goed zakcentje met zijn acteerklussen maar weet daarna het geld met 140km/h over de toonbank te smijten. Alleen al het feit dat hij 75 miljoen dollar gespendeerd heeft aan 14 huizen zou vraagtekens moeten opwekken. Maar dat zijn bij lange na niet zijn meest gestoorde uitgaven, wij hebben hier een lijst.

De acteur schijnt echt niet met geld om te kunnen gaan. Hij raakt het aan alle kanten kwijt, vaak door zijn eigen acties. Zo bestede hij ooit 3 miljoen euro om de as van zijn overleden vriend, Hunter S. Thompson, met een kanon de lucht in te schieten.

Joel en Robert Mandel

Daarnaast moet hij 7 miljoen dollar aan zijn ex vrouw Amber Heard betalen nadat zij hem aanklaagde voor huiselijk geweld. Dat is niet de enige rechtszaak waar Johnny zijn geld aan uitgeeft, hij heeft er ook een lopen tegen zijn voormalige business managers Joel en Robert Mandel. Joel en Robert beschrijven Johnny zijn spendeergedrag in hun aanklacht als “alsof hij zijn portemonnee aan een tiener met ADD gegeven heeft”.

Zijn bijzondere uitgaven

Maar naast al dat geld dat iemand anders zijn zak in gaat zonder dat hij er iets voor terug krijgt, geeft hij zijn geld ook uit aan spullen. Veel spullen. Hier zijn een aantal van Johnny Depp zijn meest gestoorde uitgaven van de afgelopen jaren.

-Een 975m2 gehuurde villa op 16 Bishopswood Road in London’s Highgate buurt om een interview af te laten nemen

-Een persoonlijke chef genaamd Russel

-Aan een 1940 Harley-Davidson

-The Viper Room, een originele ‘Speakeasy’ ofwel een plek waar illegaal alcohol werd gedronken tijdens de drooglegging van Amerika in de jaren 20. Een soort kroeg.

-Een 750m2 groot landgoed met de naam “Dracula’s Castle”

-Miljoenen dollars aan een leger van advocaten

-75 miljoen dollar aan 14 huizen

-3 miljoen dollar om zijn vriend Hunter S. Thomspon zijn as in de lucht te schieten met een kanon. Volgens Jonny Depp koste het trouwens 5 miljoen dollar.

-7 duizend dollar aan een bank van de set van ‘Keeping Up With the Kardashians’ voor zijn dochter

-70 gitaren

-200 schilderijen en andere stukken kunst. Waaronder Basquiats en Warhols

-45 luxe voertuigen

-200 duizend dollar per maand aan privé vervoer. In een email aan Mandel schrijft Johnny Depp op vakantie “Ik heb geen andere keuzes op het moment dan een privévliegtuig nemen. Een commerciële vlucht met paparazzi zou een echte nachtmerrie zijn. Wat kan ik anders doen? Wil je dat ik kunst verkoop. Ik zal het doen. Wil je dat ik iets anders verkoop? Prima..wat?”

– Een geluid engineer die hem zijn lines kan toefluisteren via een oortje tijdens filmen

-12 opslagplekken voor zijn Hollywood aandenken, vooral met spullen die van Marlon Brando of Marilyn Monroe waren.

-1,2 miljoen dollar om een dokter te hebben op oproepbasis

-1,8 miljoen dollar per jaar voor bewaking

-30 duizend dollar per maand aan wijn beweerd Mandel. Depp zijn reactie: “Het is beledigend om te zeggen dat ik 30 duizend dollar aan wijn uitgeef. Het is veel meer.”

-Een eiland in de Bahama’s

-Een Franse villa voor zijn ex Vanessa Paradis en hun kinderen

-Zijn familieboerderij in Kentucky

– 30 duizend dollar per maand voor een huurhuis in L.A. voor zijn moeder voordat ze overleed. Volgens Depp betaalde hij daar nog voor lang nadat ze overleden was omdat de Mandels vergaten het op te zeggen.

-Een Hollywood Hills compound waar Johnny Depp vijf huizen kocht om zijn eigen landgoed te creëren.

-Belachelijk bedrag aan huisplanten

-Een bruiloft, huur en hypotheek betalingen voor zijn zus Christi.

-1 miljoen dollar aan zijn bruiloft met zijn ex Amber Heard, gehouden op zijn Bahama’s eiland.

-7 miljoen dollar aan zijn ex vrouw Amber Heard nadat ze hem aanklaagde voor huiselijk geweld

Wauw. Geen wonder dat Johnny Depp er de laatste tijd een beetje gestrest uitziet. Hij kan letterlijk verdrinken in al die rekeningen. Blijf werken Johnny, misschien toch nog een paar Pirates of the Carribean films?

Foto: Pirates of the Caribbean // Disney

Reageer op artikel:
Hier een lijst met Johnny Depp zijn meest gestoorde uitgaven
Sluiten