Johnny Depp gaat in film spelen over de gestoorde eigenaar van McAfee Software

Redactie 17 mei 2017 Entertainment

John McAfee lijkt zo’n type dat tegelijkertijd gestoord en geniaal is. Hij ontwikkelde op jonge leeftijd al digitale spraakherkenningssystemen en werkte eind jaren ’60 als programmeur voor NASA. Stinkend rijk werd hij pas toen hij het bedrijf McAfee Software had opgericht.

Toen hij eenmaal stinkend rijk was, begon hij te werken als yogaleraar en schreef hij ook een aantal boeken over het onderwerp. Hij woont sinds 2008 in het kleine landje Belize (Centraal-Amerika). In 2012 raakte de man in opspraak toen hij schreef dat hij een harem had en beweerde dat een van zijn vrouwen een moordenares was. Zijn buurman klaagde bij de autoriteiten dat zijn lijfwachten ‘s avonds gewapend over het strand liepen en dat zijn honden mensen aanvielen. Toen er vier van zijn honden in 2012 waren vergiftigd, wees hij de autoriteiten aan als schuldige. Toch werd zijn buurman binnen een paar dagen doodgeschoten aangetroffen in zijn huis.

De film, The King Of The Jungle, wordt geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa. Depp speelt een journalist die naar Belize trekt om de ondernemer te interviewen. Eenmaal in de jungle wordt Depp meegesleurd in de maffe wereld van seks, wapens, paranoia en moord. Wij zijn gefascineerd door meneer McAfee en kunnen niet wachten op de film. Het is nog niet bekend wanneer de film in de film uitkomt.

Reageer op artikel:
Johnny Depp gaat in film spelen over de gestoorde eigenaar van McAfee Software
Sluiten