John McAfee: van doodgewone ICT’er naar genadeloze drugsbaron

redactie 11 okt 2016 Entertainment

Als je de naam McAfee hoort dan denk je direct aan het onverwijderbare anti-virus programma. John McAfee, de man achter dit programma, had zijn zakken flink gevuld en verhuisde in 2008 naar Belize om daar zijn leven voort te zetten als drugs lord. Deze documentaire gaat over het nieuwe leven van John, over zijn harem en zijn ten alle tijden bewapende bodyguards.

Om je een voorbeeldje te geven van de streken van McAfee: ooit beklaagde een buurman zich bij de autoriteiten over de bodyguards van John die gewapend over het strand liepen en dat de honden van John mensen aanvielen. Nadat in november 2012 vier van McAfee zijn honden waren vergiftigd, werd enkele dagen later zijn buurman doodgeschoten in zijn eigen huis. McAfee ontkende elke betrokkenheid en beschuldigde de politie ervan hem in de val te willen laten lopen, geld afhandig te maken of om te brengen.

Bovenstaand is natuurlijk behoorlijk verdacht. Alles bij elkaar zijn het in elk geval genoeg ingrediënten voor een geslaagde documentaire. Wij kijken er naar uit.

Reageer op artikel:
John McAfee: van doodgewone ICT’er naar genadeloze drugsbaron
Sluiten