Joel Beukers heeft een zieke Lambo als nieuwe scoopmobiel

Redactie 20 jul 2017 Machines

Hij gaat zéker voor goud met deze nieuwe Lamborghini. Toen zijn Maserati was vernield, zei Joel dat een Lamborghini ook op zijn lijstje staat. Die kan hij nu mooi van zijn bucketlist strepen. Wat een monster man.

De Lambo schreeuwt het uit als Joel die de schijven door het dak gooit. Is dit dan het einde van de oude scoopmobiel? Nope. “DE MASERATI AKA SCOOPMOBIEL BLIJFT BIJ ONS GROEI-MATEN”, reageert Joel onder de Lambo video.

"EEN LAMBORGHINI STAAT OOK OP M'N LIJSTJE"

"EEN LAMBORGHINI STAAT OOK OP M'N LIJSTJE"?Tag je Groei-Maatje!???? 7 Maanden geleden was mijn Maserati vernield, dat heeft mij wakker geschud om vanaf dat moment alleen nog maar VOOR GOUD te gaan! Wat vinden jullie? Laat een reactie achter, want ik LEES ALLES! Tag je Groei-Maatje!?????SCOOPIE DERBIJ!? LEKKER: http://bit.ly/V2VOORGOUDGOUD-DROOG: http://bit.ly/SPIEROPBOUWGOUDDROOG✔ Voedingsschema ✔ Trainingsschema ✔ Online Coaching ✔ Voor Goud App✔Krijg automatisch toegang tot de: "Voor Goud" fitness app voor zowel IPHONE als ANDROID: http://onelink.to/a376x2Door mijn complete programma's te volgen krijg je direct toegang tot alle schema's in de App. Hoe? Maak een nieuw account aan in de Voor Goud App en gebruik hierbij hetzelfde mailadres als dat je hebt gebruikt op Clean Nutrition. Volg mijn programma's hier: http://bit.ly/ALHETGOUDJoel BeukersClean NutritionVoor Goud – App Joel Beukers

Geplaatst door Joel Beukers op woensdag 19 juli 2017

FHM-Joel Beukers
Reageer op artikel:
Joel Beukers heeft een zieke Lambo als nieuwe scoopmobiel
Sluiten