Supermodel Joanna Krupa protesteert in kittig bodypaintpakje tegen dieren in het circus

Redactie 13 Sep 2017 Girls

Joanna Krupa is een voorvechter voor het dierenrijk. Zo steunt ze de bekende dierenrechtorganisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). PETA zet zich in voor alles wat met dieren te maken heeft.

Van het gebruik van bond in kleding tot dieren in het circus. PETA zet z’n tanden erin en laat niet meer los. Het lukt ze vaak aandacht te vergaren, mede doordat beroemdheden de organisatie steunen. Joanna Krupa bijvoorbeeld. Het supermodel stond zonder kleding in alle grote bladen ter wereld, waaronder natuurlijk ook FHM.

Deze week had ze ook weinig kleren aan, maar stond ze gewoon op straten van Londen. In een tijgerige bodypaint stond ze te protesteren tegen het gebruik van dieren in het circus. I’ve always loved and respected the importance the U.K. places on protecting animals—which is why I was so surprised to learn that wild-animal circuses are still allowed to tour in England and Wales,” zegt Joanna. “No animal should be forced to perform tricks for entertainment, and it’s time the British government put an end to this cruelty.”

En zo is het. Nobel dat Joanna Krupa zich hiervoor inspant. Dit zijn wat ons betreft uitstekende manieren om ergens de aandacht op te vestigen. Onze zegen heeft ze. Weg met die olifantjes in het circus!

Foto’s: PETA

hotcelebshome.com

Reageer op artikel:
Supermodel Joanna Krupa protesteert in kittig bodypaintpakje tegen dieren in het circus
Sluiten