Gegarandeerd lachen met deze ultieme Jiskefet-compilatie

Het satirische TV-programma Jiskefet dat werd uitgezonden tussen 1990 en 2005 is weer op de buis. Via Amazon Prime Video NL kun je lekker vanuit je luie stoel, wanneer je maar wil kijken naar alle afleveringen van dit hilarische TV-programma. 

Het TV-programma staat bekend om de fantastische en vaak gortdroge sketches. Enkele bekende typetjes uit Jiskefet zijn corpsballen Kamphuijs en Kerstens, de kantoormedewerkers Edgar en Jos, Juffrouw Jannie, de proleet Willie, artiest Dicky Curtis en controlerend ambtenaar en troubleshooter Van Beusekom. Kennen jullie ze nog?

Jiskefet classics

De meest bekende scènes zijn waarschijnlijk die met Sinterklaas, de voetbalvader en die over de stiften. Maar er zijn nog veel meer grappige scènes te zien in de 15 seizoenen die er zijn uitgebracht.

Om weer even in de stemming te komen kun je hier lekker gieren met onderstaande compilatie. Na het zien van deze video helemaal warm voor nog meer? Dan raden we je aan om Amazon Prime te checken, want daar kun je genieten van alle seizoenen van Jiskefet. Is toch mooi man, lul!

Reageer op artikel:
Gegarandeerd lachen met deze ultieme Jiskefet-compilatie
Sluiten