Jersey Shore komt met een nieuw seizoen met oude cast

Redactie 28 nov 2017 Entertainment

Goed nieuws voor de liefhebbers van Jersey Shore, want het programma keert in 2018 terug op de buis. De fans zullen helemaal een gat in de lucht springen als ze horen dat het ook nog met de oude cast zal zijn. Dat heeft MTV bekend gemaakt.

De serie zal Jersey Shore Family Vacation gaan heten. Uit de naam kunnen we dus afleiden dat de serie niet zoals eerst in New Jersey zal afspelen, maar ongetwijfeld in een of ander tropisch oord waar de cocktails niet aan te slepen zijn, met alle gevolgen van dien. Om je geheugen even op te frissen, zeggen namen als Snooki, The Situation en Pauly D je nog iets?

Dat worden weer talloze schreeuwende ruzies, dronken sekspartijen en alle overige strapatsen die daar tussen zitten. Dit kan niet anders dan een ontzettende ordinaire bende worden. We houden je op de hoogte wanneer het allemaal precies uitgezonden gaat worden, maar bereid je alvast voor op ellenlange Jersey Shore Weekend Breaks.

Jersey Shore is het meest succesvolle programma uit de geschiedenis van wat ooit begon als Music Television Network. De rentree van het programma moet de eerste zijn in de nieuwe strategie van MTV om populaire programma’s van vroegâh terug te brengen. Naast Jersey Shore zouden er ook nieuwe afleveringen van My Super Sweet 16, RTL en Unplugged in de planning staan.

Reageer op artikel:
Jersey Shore komt met een nieuw seizoen met oude cast
Sluiten