Jeremy Clarkson onthult de nieuwe first class suites van Emirates

Redactie 14 nov 2017 Entertainment

Dat de concurrentie in de luchtvaart moordend is met prijsvechters als Ryanair, Vueling en Transavia, is al algemeen bekend onder de vakantiegangers. Ook in het topsegment in de vliegwereld gaan vliegmaatschappij met elkaar het gevecht aan om reizigers weg te plukken bij de concurrent. Het neusje van de zalm aan luxe en comfort moet de passagier met een diepe buidel naar de vliegmaatschappij lokken.

Eerder zagen we al dat Singapore Airlines met heuse private suits op de proppen mee kwam. Aan boord van een Airbus A380 kun je voortaan in je eigen privékamer genieten van de luxe van een tweepersoonsbed, een bureau en tv. Het grote Emirates laat het er niet bij zitten en slaat terug met de volledig afgesloten first class suite geïnspireerd door Mercedes-Benz.

Met een zacht leren stoelen, hi-tech bedieningspanelen voor gemoedsverlichting en climate control, een 32 inch flat screen, een eigen verrekijker en je eigen warme Hydra Active pyjama, heb je de luxe van de S-klasse tussen de wolken. Vanaf een kleine 8000 euro kan je deze luxe vliegreis al ervaren. Wie anders dan de koning van de sappige vergelijkingen Jeremy Clarkson is het best geschikt om de ‘Game Changer seat’ te introduceren.

Ook al gaat er niks boven de helden introductie van Clarkson, heeft Emirates zelf ook een aardige poging gedaan om alle snufjes van de privé capsule met de wereld te delen.

Reageer op artikel:
Jeremy Clarkson onthult de nieuwe first class suites van Emirates
Sluiten