Jennifer Lawrence pakt pikante hoofdrol in 18+ komedie No Hard Feelings

Netflix dropt de laatste tijd ijzersterke titels alsof het niets is en ook ditmaal weten ze weten ze weer een titel erop te zetten die de hitlijsten weet te domineren. We krijgen zowaar een film cadeau van de vrienden van Netflix, al heeft deze titel wel een wat pikant randje.

Ook in 2024 pakt Netflix de draad weer op als het gaat om series en films droppen en hoewel deze al een tijdje op de streamingsdienst staat, is het er wel eentje die je gezien moet hebben. Want niemand minder dan favoriet Jennifer Lawrence pakt een toch wel spicy rolletje in deze film. En dat wil je wel even checken, lijkt ons zo.

No Hard Feelings

In No Hard Feelings worden we meegenomen door de 32-jarige Maddie. Zij is namelijk Uber-chauffeur maar heeft echter één probleempje, ze heeft geen auto. Wordt knap lastig om dan geld te verdienen. Tijdens een wanhopige zoektocht naar geld komt ze een advertentie tegen van twee bezorgde ouders. Zij hebben namelijk een zoon, Percy, die binnenkort gaat studeren. Maar het feit dat onze Percy niet drinkt en nog nooit een vriendinnetje heeft gehad, baart de ouders flink wat zorgen. Door Maddie in te huren om hun zoon te daten, hopen de ouders ervoor te zorgen dat de 19-jarige wat meer uit zijn schulp gaat kruipen. Met alle gevolgen van dien.

Controverse

Al direct na de aankondiging van de film ontstond er al direct een hoop controverse. Want een 32-jarige die een 19-jarige aan het daten is? Dat is vrij creepy als het ons vraagt. Al geeft regisseur van de film Gene Stupnitksy aan dat de film eerder dient al een soort waarschuwing: “Als je een helikopterouder bent die je kind in zo’n bubbel stopt dat ze niet weten hoe ze buiten die bubbel moeten bestaan, dan ga je precies de tegenovergestelde en krankzinnige keuze maken. Dat is wat ze hier doen”. Klare taal van de schrijver. Al bleef er nadat de film was uitgebracht nog maar weinig van de controverse over. Want juist die ongemakkelijkheid die het leeftijdsverschil met zich meebrengt, zorgt voor de juiste vorm van satire wat de film zo sterk maakt.

Cast

De hoofdrol hadden we al eerder verklapt, want niemand minder dan Jennifer Lawrence mag het gaan proberen om de 19-jarige student wat losser te laten komen. Over die student gesproken, Percy wordt gespeeld door Andrew Barth Fieldman. No Hard Feelings is direct zijn acteerdebuut en als in je eerste film ooit Jennifer Lawrence direct bovenop je mag kruipen, kunnen we ons voorstellen dat dat naar meer smaakt. Ook de ouders van Percy worden vertolkt door twee toppers, Matthew Broderick en Laura Benanti spelen de twee bezorgde oudelui. Vooral die laatste kunnen we kennen, want onze Laura speelde rollen in onder andere series als Gossip Girl en Law and Order.

Benieuwd hoe Jennifer onze Percy weet te ontdooien? Trailertje staat hieronder!

Reageer op artikel:
Jennifer Lawrence pakt pikante hoofdrol in 18+ komedie No Hard Feelings
Sluiten