Je eigen eiland huren op de Bahamas voor maar €99,-

Redactie 28 Sep 2017 Entertainment

Niet alleen de Brad Pitt’s en Richard Brenson’s kunnen chillen op hun eigen privé eiland. Nee dit is nu ook gewoon mogelijk voor jou, je vrienden en je buurman. En niet op de minste plekjes.

Zo zit je al voor 99 eurie in je zwembroek aan een cocktail te nippen op je eigen eiland in de Bahamas. Het vakantiehuisje op Out Island biedt ruimte voor 4 vakantiegangers, ideaal dus voor een vriendentripje. Geen enkele luidruchtige toerist in sight, dit is next level ontspannen. Dit spotgoedkope prijskaartje geldt wel maar voor één nachtje, maar dan heb je ook wat.

Heb je wat meer te besteden? Dan is Royal Belize een wel héle mooie optie. Voor €250,- per persoon per nacht zit je daar op je eigen stukje privéparadijs. Dit idyllische plekje beschikt over 5 ruime slaapkamers waar je met wel 18 personen kunt overnachten. Leuk idee voor een teamuitje? Kaart het eens aan bij je baas zou ik zeggen.

Iets verderop, ook bij de Noord-Amerikaanse eilandengroep Belize, ben je op Bird Island voor maar €65,- een nachtje eiland-baas. Da’s toch niks?! Dat ben je heen en weer met de trein van Amsterdam – Maastricht ook kwijt.

Liever naar de Filipijnen? Daar ben je ook maar een bescheiden €87,- kwijt om in je eentje onbezorgd poedelnaakt over een eiland te kunnen rennen.

Nog niet overtuigd bij voorgaande vakantie-optrekjes? Dit pareltje heet East Sister Rock Island en ligt in de staat Florida, neem tien tientjes mee en dit waanzinnige plekje is voor een nacht van jou.

Mensgoodlife

Reageer op artikel:
Je eigen eiland huren op de Bahamas voor maar €99,-
Sluiten