Jay Jay Boske & DJ La Fuente maken dromen waar in oogverblindende LaFerrari

Redactie 19 Feb 2019 Machines

Wie Day1 van Jay Jay Boske een beetje volgt, die kan het niet ontgaan zijn dat hij samen met DJ La Fuente mooie dingen aan het doen is. Onlangs werd een droom werkelijkheid, toen ze met de LaFerari op pad mochten. Nee hoor, we zijn niet jaloers.

De Ferrari LaFerrari is de ultieme Ferrari van de 21e eeuw. Het is het absolute topmodel van de iconische Italiaanse renstal. Een meesterwerk waarin jarenlange ervaring en toekomst samenkomen in één model. Het is een oogverblindende, bloedsnelle hypercar die het hart op hol laat slaan van elk menselijk wezen. Een auto, die elke volwassene spontaan verandert in een klein jongetje van zes.

Moeder aller sportwagens

6,3 liter V12 onder de kap. 950 pk. In minder dan 3 seconde op de 100, in minder dan 7 op de 200. Een topsnelheid van om en nabij de 350 km/u. Dit is het boys. Je kunt zeggen wat je wilt over excentrieke Lambo’s, Porsches of Pagani’s. Ferrari blijft de moeder aller sportwagens. En daar dan het allerbruutste model van dat ooit is gemaakt. Dit is dus eigenlijk het summum op sportwagengebied. Beter dan dit wordt het niet.

Autoliefhebber pur sang La Fuente (check vooral ons interview hier) en partner in crime Jay Jay Boske kregen de eer met het excentrieke raspaard op pad te gaan. Dit is YouTube op het hoogste niveau. Wat vet!

Reageer op artikel:
Jay Jay Boske & DJ La Fuente maken dromen waar in oogverblindende LaFerrari
Sluiten