Jason Statham slaat weer toe en pakt de hoofdrol in The Beekeeper

Onze grote favoriet Jason Statham is terug, en hoe! Met de film The Beekeeper welteverstaan. Statham speelt de hoofdrol in deze nieuwe actiefilm onder regie van de getalenteerde David Ayer en het script geschreven door Kurt Wimmer. Weer een lekkere film om even voor te gaan zitten dus, want Statham gaat als imker aan de slag. We lichten ‘m even kort voor je toe!

Deze film brengt je in nieuwe wereld waar Statham een gepensioneerde staatsagent vertolkt met een vrij duister verleden bij de gevreesde ‘Beekeeper’, een machtige en criminele organisatie. Je voelt ‘m wellicht al aankomen… De naam is niet willekeurig gekozen, hoofdpersonage Clay heeft namelijk een opmerkelijke connectie met bijen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jason Statham (@jasonstatham)

Beekeeper

Na zijn pensionering zoekt Clay rust als bijenhouder, maar zijn vredige leven neemt een duistere wending aan. Wanneer een vriendelijke vrouw die voor hem heeft gezorgd slachtoffer wordt van een zwendel en vervolgens tragisch haar eigen leven neemt. Hierop ontketent zich een strijd, waar Statham met vastberadenheid begint aan zijn zoektocht naar gerechtigheid. In The Beekeeper is niemand, werkelijk niemand, veilig voor de genadeloze wraak van Stathams personage. 100% garantie dat je op het puntje van je stoel gaat zitten.

Jason Statham

De film belooft een onvergetelijke ervaring te zijn, waarbij de intensiteit à la John Wick wordt gecombineerd met een wending die je niet verwacht, wie had er nou gedacht dat bijen een grote rol van betekenis zouden gaan spelen.

Gestoken?

En natuurlijk, te midden van deze actievolle reis, blijft de vraag hangen: heeft Jason Statham zich ooit laten steken door de bijen tijdens de opnames? Het antwoord is even intrigerend als de film zelf: “Jason is niet gestoken”, bevestigt regisseur Ayer met een knipoog. “Ik ben een paar keer gestoken omdat ik de camera bediende en allerlei opnames van bijen maakte, maar droeg gelukkig geen zwarte sokken. Ik heb geleerd dat bijen zwarte stof aanvallen omdat ze denken dat het een beer is. En daarom dragen bijenhouders die witte pakken.” Wijze lessen van de regisseur!

The Beekeepers is nu te zien in de bioscoop!

Reageer op artikel:
Jason Statham slaat weer toe en pakt de hoofdrol in The Beekeeper
Sluiten