Omega viert het 50-jarige jubileum van Bond klassieker ‘On Her Majesty’s Secret Service’ met een speciale uitvoering van hun Seamaster-series

redactie 25 Sep 2019 Entertainment

Wie is er nou geen fan van s’ werelds meest bekende geheim spion. Dit is vast de insteek geweest van Omega tijdens het maken van deze ‘limited edition’ Seamaster. Gelijk hebben ze ook. Al jaren zijn mannen over de hele wereld jaloers op de stijl van Bond en hopen een beetje van zijn stijl mee te pakken. Nu is het dan eindelijk zo ver.

Old but gold

De beroemde 007 droeg in de film GoldenEye uit 1995 voor het eerst een Omega-horloge. Vanaf dat moment zijn de twee verbonden als een Martini ‘shaken not stirred’ en olijven. Aangezien het 50-jarige jubileum van deze film nog wel even duurt, besloten ze de film uit 1969 maar te eren. Gelukkig voor ons, want nog langer wachten op dit horloge zal een hel zijn geweest.

In Bond-style

Met dit horloge om de pols ben jij meteen een echte MI6-agent. De Omega Seamaster Diver 300M is een prachtig uurwerk van 42 mm met een slank ontwerp dat direct Bond-filmbeelden oproept, met zijn serieus ouderwets coole design. Deze Seamaster Diver wordt geleverd met een zwarte rubberen band en heeft een zwarte PVD (je weet wel dat beschermglas tegen krassen). Verder heeft het een zwarte keramische wijzerplaat dat ondersteund wordt door een spiraalvormig geborsteld geweerloopontwerp – denk aan het geweerloopzicht van Bond in de openingskredieten van de meeste films – en het accentueert dat met een 9 mm kogelkop in het midden. Poah, dat was een mondvol omschrijving. Je kunt dan ook beter even de foto’s bekijken.

Super exclusief

Om nog even in de stijl van Bond te blijven lanceert Omega in totaal 7.007 stuks. Houdt de markt dus in de gaten en haal hem meteen in huis.

 

Reageer op artikel:
Omega viert het 50-jarige jubileum van Bond klassieker ‘On Her Majesty’s Secret Service’ met een speciale uitvoering van hun Seamaster-series
Sluiten