Jade Anna betovert ons in nieuwste lingerie shoot van Hunkemöller

We gaan je koude maandagochtend opwarmen met de recente lingerie shoot van influencer koningin Jade Anna! Ze heeft zichzelf op Instagram laten zien in de nieuwste creaties van Hunkemöller, en we moeten zeggen, ze ziet er belachelijk knap uit. We lichten de shoot voor je uit!

Onze geliefde Jade Anna laat zich weer van haar beste kant zien. De nummer 20 uit onze FHM500 (en dat op 19-jarige leeftijd!) heeft een serie foto’s gedropt waarin ze straalt in de mooiste lingerie. Het is alsof ze rechtstreeks uit een modellenmagazine komt gestapt. We weten dat ze druk bezig is in de gym en dat komt in deze shoot volledig tot uiting. Haar afgetrainde lichaam spat werkelijk waar van je beeld. Wie ziet er nou zo geweldig uit in lingerie?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Shinen

We denken dat het tijd is om haar te kronen als de koningin van de lingerieshoots. Als je een beetje inspiratie nodig hebt voor je volgende fashion moment, dan moet je zeker even een kijkje nemen op haar Insta. Jade Anna laat zien hoe het moet als het gaat om er verbluffend uitzien zonder zelfs maar haar buikspieren te showen. Ze is van een natuurlijke schoonheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)

Kenneth Taylor x Jade Anna

Nog een leuk nieuwtje in de entertainmentwereld. Jade, natuurlijk de ex van vlogger Gio heeft weer geluk in de liefde! Naar alle waarschijnlijkheid heeft de parel uit Heemstede een relatie met voetballer van Ajax en Jong Oranje, Kenneth Taylor! De 21-jarige basisspeler van het team uit Amsterdam speelt de laatste tijd weer goed na een vormdipje van een aantal maanden, zal hij beter spelen door Jade? Wij achten de kans groot.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VOETBALALERT (@voetbalalert_)


Ajax trainer John van ’t Schip werd door presentatrice Noa Vahle gevraagd over dat Kenneth mogelijk verliefd zou zijn, dat hij daardoor beter speelt. Waarop van t’Schip reageerde met “dat schijnt te helpen, ja”.

Reageer op artikel:
Jade Anna betovert ons in nieuwste lingerie shoot van Hunkemöller
Sluiten