Winnaar monsterlijke jackpot van 1,4 miljard euro heeft zich eindelijk gemeld

redactie 5 mrt 2019 Entertainment

Stel dat je te horen krijgt dat je een bedrag van een miljoen euro hebt gewonnen. Het enige wat je ervoor moet doen is je melden bij de organisatie van de loterij. Wij zouden denken dat je binnen een tijd van drie seconden je prijsje claimt. Tel uit je winst. Stel nou dat het om een jackpot van bijna 1,4 miljard gaat. Eh… dan zouden we binnen een halve seconde op de stoep staan bij de vestiging van de loterij. Dat geldt dus blijkbaar niet voor iedereen…

Dit is dus een echt gebeurd verhaal. Een man, die ervoor koos om anoniem te blijven, heeft met zijn lot de jackpot van het astronomisch hoge bedrag gewonnen. Het winnende lot werd in oktober verkocht in een supermarkt in South-Carolina. Er gingen maanden overheen voordat de winnaar naar voren stapte. Toen ‘ie uiteindelijk bij de lokale buurtsuper aankwam koos hij voor de contante uitbetalingsoptie. Dat betekent dat ‘ie in één klap zo’n 780 miljoen euro rijker is geworden. Daarmee is deze knul de grootste jackpotwinnaar ooit in de VS. Misschien is dit de Bugatti-liefhebber waar we eerder over schreven. Hij heeft toch geld zat.

Speculaties over winnaar jackpot

Onder de inwoners van het dorpje Simpsonville, waar de supermarkt is gevestigd, was het al lang bekend dat de jackpot in hun woonplaats gevallen was. Omdat ’t allemaal zo lang duurde werd er flink op los gespeculeerd. Zo werd er gezegd dat meneer op de vlucht zou zijn voor de wouten. Of, en dat is ook wel aannemelijk, hij stierf ter plekke aan een hartaanval bij het zien van het bedrag dat ‘ie had gewonnen. Helaas voor ons heeft de anonieme guy helemaal niks laten weten en blijven we gissen.

Reageer op artikel:
Winnaar monsterlijke jackpot van 1,4 miljard euro heeft zich eindelijk gemeld
Sluiten