Neem een kijkje op de nieuwe miljoenenjacht van Rafael Nadal

redactie 4 Sep 2019 Machines

De 18-voudige Grand Slam winnaar mocht dan wel in de semi-final van Wimbledon hebben verloren van zijn college tennisser Roger Federer, maar dat zal de Spaanse tennis niet geheel in de koude kleren laten zitten. Hij kan z’n roes lekker gaan uitslapen, in stijl. Want de tennisser heeft naast een riante villa binnenkort ook een 24-meter lange gestroomlijnde jacht tot z’n beschikking.

Jetski garage, bubbelbad en een bar

Het prachtige vaartuig is van binnen net zo’n juweeltje als van buiten. Compleet met een volledige bar, een jetski garage, een bubbelbad, roestvrijstalen patrijspoorten (van die scheepsraampjes), teakhouten dekken, verhoogde bolwerken en subtiele sfeervolle lampen. Het hele apparaat word aangedreven door twee bombastische motoren van 575 pk, wat neerkomt op een kleine 1200 pk totaal.

Nog even wachten

De gravelkoning zal nog even geduld moeten hebben voor zijn weerzinwekkende schip, want het model van Sunreef Yachts gaat pas officieel uitkomen tijdens het Cannes Yachting Festival tijdens 10 en 15 september. De exacte prijs van de schuit is nog niet bekend, maar volgens Buisness Insider is het kleine broertje hiervan (21 meter) zo’n drie miljoen waard. Gezien al zijn overwinningen kan Rafa zich dit bedrag vast wel permitteren. Want een ding is zeker, succesvolle racket zwaaiers liggen niet tegen een financiële afgrond aan.

Bron: Sunreef Yachts

 

Reageer op artikel:
Neem een kijkje op de nieuwe miljoenenjacht van Rafael Nadal
Sluiten