Onthulling van het majestueuze: IWC’s Portugieser-chronograaf voor het Jaar van de Draak

Nadat Stone Island eerder al hun collectie inspireerde op het Jaar van de Draak, heeft IWC zojuist deze verbluffende Portugieser Chronograaf gelanceerd die een absolute showstopper is, vooral als je graag het nieuwe maanjaar viert, en meer specifiek het Jaar van de Draak.

Stel je dit voor: een roestvrijstalen horlogekast van 41 mm, met daarin een wijzerplaat die lijkt op een stukje hemel in een glanzende bordeauxrode tint. Blijkbaar zeggen ze dat het allemaal om een ​​lang leven en geluk gaat, wat volkomen logisch is gezien de hele nieuwe maanjaarsfeer. Maar hier is het leuke: vergulde wijzers, uurmarkeringen en cijfers die luxe en charme uitstralen. Wie wil dat nou niet om zijn pols?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IWC Schaffhausen (@iwcwatches)

Drakendesign

Draai hem nu om en boem! Je hebt een open achterkant met een waanzinnig ingewikkeld drakenontwerp, tot in de perfectie met de hand gegraveerd. En kijk eens, het zit op een vergulde rotor van het 69355-uurwerk, dit is een automatisch kaliber uit eigen huis met een frequentie van 28.800 vph en een gangreserve van 46 uur. Fancy, toch?

Foto: IWC

Van alle markten thuis

En daar stopten ze niet. Ze gooiden er niet één maar twee banden in. Allereerst een eenvoudig zwart kalfsleren bandje voor je dagelijkse vibes. Dan is er nog deze gestructureerde, bordeauxrode rubberen band die perfect is voor speciale gelegenheden.

Foto: IWC

Li La Limited!

Maar wacht, het wordt beter. Het is een limited edition, er bestaan ​​slechts 1.000 van deze baby’s en ze vragen 10.200 euro per stuk. Als je er al zin in hebt om er een te bemachtigen, kun je de officiële website van IWC bezoeken voor alle informatie.

Stel je voor dat je het Jaar van de Draak inluidt met deze heerlijke eyecatcher om je pols. Het is alsof je een mythisch wezen om je arm hebt gewikkeld. Behoorlijk episch, hè?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IWC Schaffhausen (@iwcwatches)

Reageer op artikel:
Onthulling van het majestueuze: IWC’s Portugieser-chronograaf voor het Jaar van de Draak
Sluiten