YouTuber IShowSpeed belandt in ziekenhuis na absurd experiment

Dat YouTubers alles doen voor de views, hoef je ons niet uit te leggen. Maar videomaker IShowSpeed maakt het wel heel bont. Zijn experiment voor de camera ging namelijk alles behalve goed. 

Deze YouTuber doet naast het ontzettend boos worden tijdens het gamen en slecht Cristiano Ronaldo impressioneren, ook nog wel eens zijn slaapkamer omtoveren tot een laboratorium. Maar dat de had livestreamer deze keer beter niet kunnen doen. Na een experiment waarin hij meerdere chemische ingrediënten ging mixen, werd het tijd om de ambulance te bellen.

IShowSpeed onwel

De YouTuber ging tijdens het experiment aan de haal met waterstofperoxide, kaliumjojide en afwasmiddel. Het doel was om zogenoemde ‘Elephant Toothpaste’ te maken. Dat is een schuimende substantie die tegenwoordig als challenge viral gaat op het internet. Het goedje ziet er weliswaar leuk uit, maar het maken van de Olifanten Tandpasta is niet compleet zonder gevolgen. Dat blijkt ook bij deze stream van IShowSpeed. Tijdens het mixen van deze ingrediënten, kwam er een hoop rook vrij waardoor de YouTuber onwel werd tijdens het livestreamen.

Hulptroepen inschakelen

IShowSpeed, wiens echte naam Darren Watkins Jr is, moest na het inademen van al deze rook geholpen worden in het ziekenhuis. Hij gaf op de stream meerdere malen aan dat hij niet kon ademen en schakelde daarna hulptroepen in om ‘m te komen helpen. Na wat hijsen aan de zuurstofslang, was de YouTuber weer helemaal de oude. Gelukkig maar. Zullen we het voortaan maar bij het ragen tijdens het gamen houden, Darren?

 

Reageer op artikel:
YouTuber IShowSpeed belandt in ziekenhuis na absurd experiment
Sluiten