Ondernemer Maxime Van Gelderen regelt alles tot in de puntjes voor de welgestelde elite

mei 22 , 11:58 Interview
topbanner
De FHM500 staat vol met interessante vrouwen die het ver hebben geschopt. Een van die vrouwen uit de lijst der lijsten die inspireert, is Maxime van Gelderen. Met haar bedrijf Connecting The Dots managet zij de lifestyle voor de rijken der aarde. Vanuit Dubai runt zij haar kantoor die de elite van alle gemakken voorziet, waarmee zij kostbare tijd besparen. Maar hoe werkt dat in de praktijk?
Wil jij last-minute een tafeltje in het hipste restaurant van New York? Tickets voor de Grand Prix van Monaco plus toegang voor de beste exclusieve yacht party? Een bruiloft in Marrakesh? Maxime en haar team fixen het voor je. Letterlijk alles van A tot Z wordt geregeld tot in de kleinste details als je gebruik maakt van zo'n lifestyle managementservice.

Connecting The Dots

Je moet over een ongelooflijk netwerk beschikken om zo'n bedrijf te runnen. Maxime heeft een dijk aan ervaring opgedaan in de internationale hospitality branche. ''Mijn werkervaring binnen de internationale restaurant industrie heeft me goed geholpen, maar mijn grote geheim is dat ik mijn cliënten en members heel goed ken. Ik weet wat zij willen en waar ze behoefte aan hebben. Ook heb ik de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan en ben ik naar veel reisbeurzen geweest. Ik reis zelf ook al vijf jaar lang heel veel, ben bijna elke week in een andere stad te vinden. Daar breng ik samenwerkingen tot stand en bouw ik een netwerk aan partners op. Zo kom ik bij de beste restaurants, de beste kappers, spa's, bars, clubs en andere paces to be.''

"We zijn 24/7 on demand bereikbaar"

Door zoveel persoonlijk onderzoek te doen en die waardevolle connecties op te bouwen, gaat Maxime met haar bedrijf net dat stapje verder, waar anderen zouden stoppen. Wil jij naar een sterrenrestaurant dat al lang volgeboekt is? CTD achterhaalt wie de chefs en eigenaren zijn. Wat betreft internationale hotspots heeft CTD wereldwijd een gigantisch netwerk opgebouwd en samenwerkingen met onder andere veel internationale restaurants, hotels en exclusieve clubs. "De kans is groot dat we al in contact met ze zijn en dat een tafel regelen geen probleem is. Als we nog niet in contact zijn, dan ga ik persoonlijk aan onze connectie werken zodat het restaurant in onze inner circle terechtkomt", legt Maxime uit.


Membersclub

Connecting The Dots is een exclusieve members club. Dat betekent dus ook dat ze 24/7 on demand bereikbaar zijn en met alles service bieden. ''We hebben een soort boutique set-up van Connecting the Dots, waarbij elke lifestyle manager zo'n acht leden begeleidt. Dat is iets wat ik zo wil houden, ongeacht de groei van ons bedrijf", legt ze uit. "Om context te geven. Dat is relatief gezien echt heel weinig, want concurrerende bedrijven hebben één manager op zo'n negentig members.'' Dit betekent dus dat het allemaal extreem persoonlijk is en daarom kunnen ze eigenlijk van tevoren al inspelen op de wensen van de klant. Hoe beter je iemand kent, hoe beter je weet wat diegene wil.
''Als we nu al weten dat een klant elke februari naar Tokyo gaat, dan zijn wij nu al bezig met de voorbereidingen voor de 2025 trip, voordat ze hier om hoeven te vragen. We maken alvast een compleet verzorgd reisprogramma en boeken alle unieke hotspots waar je écht geweest moet zijn.'' Dat uitzoeken van de places to be doet de brunette niet allemaal zelf. In elke metropool ter wereld heeft ze lokale experts zitten, die haar helpen om de wensen voor elkaar te krijgen.

De wereldelite

We hebben het natuurlijk niet voor niks over luxury services. Wat voor klanten zijn lid bij CTD? "We werken met een diverse groep klanten, waaronder ex-voetballers zoals Demy de Zeeuw en zelfs de Rockefeller-familie. Internationaal bedienen we voornamelijk de rijke en invloedrijke mensen als artiesten, voetballers, modellen en royals uit Saudi-Arabië en Dubai. In Dubai zijn onze klanten voornamelijk cryptomiljonairs tussen de 21 en 30 jaar oud. In Nederland bedienen we een gevarieerde groep van 3o'ers en 50-plussers, vooral ondernemers uit de Quote 500 die samen met zijn of haar kinderen en partner op zoek zijn naar ontspanning en vaak al in de dertig zitten."
Bij zo'n dienst krijg je het beste van het beste en daar hangt nou eenmaal een prijskaartje aan. Er zijn verschillende memberships, afhankelijk van hoeveel betrokkenheid jij wil vanuit CTD. Het basispakket heet Wanderlust . Dit is de perfect match met mensen die het fijn vinden om hun leven zelf te plannen, maar toch een lifestyle manager willen die met ze meekijkt naar reizen en de planning bijvoorbeeld. Maxime: ''Wij begeleiden hen dan vaak ook gedurende een korte stedentrip of reis. Laatst hadden we een verjaardag in London. Daar ging de lifestyle manager dan mee naartoe om alles in goede banen te leiden. Denk aan betalen, contact met het personeel van het hotel en de privéjet.''

"Het meest exclusieve membership kost 35.000 dollar"

Family membership

Het meest exclusieve membership is het Family Membership en dit kan oplopen tot 35.000 dollar per jaar. Het is veel geld, maar dan word je met je familie wel als royals behandeld. Maxime neemt je even mee door een dag: ''We werken via appjes. Vanochtend zag ik bijvoorbeeld dat iemand appte dat ze volgende week samen met haar man een romantisch weekend weg wil naar Oman. Ja, dan regelen wij dat natuurlijk. Diegene had laatst bijvoorbeeld ook een hele familie op bezoek in Dubai en toen was er last minute een dokter nodig. Dit hoort ook allemaal bij onze service en dan regelen wij dat er zo snel mogelijk een dokter richting hun villa komt. Als er een taal geleerd moet worden, zorgen we dat er een leraar langskomt.'' Ze zijn er dus echt om het leven van zo'n gezin van A tot Z te ontzorgen.

"Er was een ondernemer die een feest organiseerde met een budget van 20 miljoen dollar"

Het verzoek dat haar het meeste is bijgebleven? "Dat was een ondernemer die jaarlijks een feest organiseert met een budget van, hou je vast, 20 miljoen dollar. Hij wilde alles betalen voor zijn gasten. Denk aan invliegen met privévliegtuigen en bizarre drone shows. Het was een unieke ervaring om dat te plannen, maar het bracht ook veel stress met zich mee, vooral toen er een privéjet vertraging kreeg en passagiers terug moesten naar Miami om daar te overnachten. Dat moest natuurlijk extra georganiseerd worden. In dit vak moet je wel een beetje stressbestendig zijn, want er kunnen altijd last-minute wijzigingen plaatsvinden waarvan onze leden verwachten dat wij die voor ze oplossen."
midarticle

Trots

Waar Maxime het meest trots op is wat ze heeft bereikt? ''Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk iedere dag heel trots ben. Elke avond denk ik weer wauw, dit netwerk heb ik gewoon in de afgelopen vijf jaar opgebouwd door zo hard te werken.'' Als we doorvragen naar specifieke klussen, dan zijn het de huwelijken waar ze met veel voldoening op terugkijkt. "Die zijn namelijk mega complex, want de een wil dit, de ander wil dat. Het is natuurlijk ook de mooiste dag van je leven, dus alles moet perfect zijn. We zijn nu bijvoorbeeld bezig met de voorbereidingen van een bruiloft in Marrakesh, die aankomende september zal plaatsvinden, voor een familie uit Saudi-Arabië. En ja, dat is natuurlijk een hele andere cultuur. Het is een mega mooie uitdaging en daar leren we heel veel van. Denk bijvoorbeeld aan het begrijpen van de etiketten. We gaan echt zorgen dat dit het allermooiste huwelijksfeest ooit wordt.''

"Tuurlijk zijn die flessen Dom Perdigon en een tafel van 200.000 dollar is gaaf, maar het gaat veel verder dan dat."

Grand Prix Monaco

Als er een sportevenement is waar de welgestelden bij elkaar komen, dan is het de Grand Prix van Monaco wel. De aanvragen lopen dan ook storm. "Wij zijn based in Dubai, dus wij zien heel veel klanten die vanuit Abu Dhabi en Dubai met een privéjet naar Nice willen vliegen, om daar op de mooiste plekken langs het circuit naar de race te kijken en daarna op een exclusief yacht feest te vieren. Dat zijn arrangementen die we volledig verzorgen. Wij regelen de tickets, de beste tafels en de beste jachten met de mooiste ligplekken. Zelfs op korte termijn"

Meer dan geld

Maxime is niet alleen maar trots op zichzelf en haar bedrijf, maar ook enorm op haar klanten. Maxime: ''Wanneer iemand op z'n 25e financiële vrijheid heeft behaald door enorm veel opofferingen en toewijdingen, dat getuigt van heel veel doorzettingsvermogen.'' De klant zegt dan ook datflessen Dom Perdigon en een tafel van 200.000 dollar in een club allemaal gaaf zijn, maar het veel verder gaat dan dat. Dat kan misschien als oppervlakkig worden gezien, maar in the end is het dat je je succes kan vieren met familie en vrienden die er altijd voor je zijn geweest. Dat is prachtig om van dichtbij mee te maken."
All acces tot alles wat je maar wil en volledig in de watten gelegd worden, als wij zes nullen op onze rekening hadden staan, dan hadden we het wel geweten. Op naar Monaco!
Meer van Maxime? Check haar website ctd.ae en volg haar zeker even op Instagram als je haar avonturen in Dubai wil volgen.
Delen met
Ook interessant