De oogverblindende Lin He Yu heeft de wereld aan haar voeten

De afgelopen weken kon je al kennismaken met verschillende FHM500-toppers. De knappe Lin He Yu is een dame van het kaliber 10/10 en door jullie stemmen verschijnt Lin dit jaar ook weer in het blad der bladen. We spraken Lin over haar vroegere topsportcarrière, spirituele groei en de FHM500. 

Lin He Yu werd geboren in 1995 en vanaf het moment dat ze op onze aardkloot kwam wist de dame zich in de kijkers te spelen. Tegenwoordig met haar knappe verschijning – maar in haar jeugd in het wedstrijdbad. Lin He, uitgesproken als Lin Ge, zwom op tienjarige leeftijd al Nederlandse records, maar door de hoge prestatiedruk besloot ze op haar vijftiende te kappen met het wedstrijdzwemmen. Tegenwoordig verdient ze haar geld met modellenwerk. Het is echter niet zo dat de spetter het zwembad helemaal heeft afgeschreven. Mocht je deze zomer willen scuba-duiken kun je er altijd een mailtje sturen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Russell Pearson 📸 Photographer (@pearson_portraits)

Brain food

”Toen ik stopte met wedstrijdzwemmen ben ik Psychologie gaan studeren, samen met spiritualiteit is dit dan ook mijn grootste passie. Waarom doen wij dingen die wij doen en hoe werken wij als mensen. Het modellenwerk dat ik doe vind ik echt superleuk. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en de connectie met mensen te hebben. Door de manier waarop ik in het leven sta en door alles wat ik nu leer groei ik enorm.”

We vroegen natuurlijk ook aan Lin He hoe zij omgaat met de spotlights en aandacht die ze krijgt. Een plekje in de FHM500 en modellenwerk doen voor grote merken als Porsche blijft natuurlijk niet onopgemerkt. ”Ik ben best introvert en hou niet zo van de spotlights, maar daarentegen vind ik het superleuk om al die nieuwe mensen te ontmoeten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin He Yu • 🧜🏽‍♀️🌀🌊 • 📍NL (@linn_y)

Passie

De knappe Lin doet natuurlijk niet al haar energie aan iets geven zonder er iets voor terug te krijgen. In het gesprek met Lin He, vertelt ze dat ze alles met 100% inbreng doet en door haar verleden als topsportster ook een onwijze discipline heeft. ”Als jong meisje is die discipline en prestatiedruk niet altijd even leuk en als je daarbij net als mij ook nog eens hooggevoelig bij bent kan dit je nekken. Tegenwoordig zie ik dit echter als kracht en het vormt me naar de persoon wie ik ben. Ik wil dan ook graag mijn ervaringen delen en mensen meer spirituele bewustwording geven over wie zij zijn en wat ze voor de wereld kunnen betekenen. Op wat voor manier weet ik nog niet, maar ik zou dit wel heel graag willen realiseren.”

Vrije tijd

Net zoals ieder mens heeft ook Lin He hobby’s. Door haar open blik op de wereld heeft ze ontelbare dingen die ze leuk vind. ”Ja, hobby’s. Ik vind echt bijzonder veel dingen leuk om te doen. Ik hou van boeken lezen, muziek luisteren, wandelen in de natuur, reizen en ook dans ik graag. Ik vind het mooi om veel over het leven te leren en te doen wat ik leuk vind. Voordat ik het vergeet, ik ben ook nog steeds gek op sporten, tegenwoordig alleen wel recreatief.”

”Ik zou later trouwens ook heel graag in de natuur willen wonen. Op een zonnige plek ergens bij het water waar je omringd bent door het groen. Dit is dan ook wel echt mijn ultieme droom. Ook zou ik graag sieraden maken en dan het liefst zo duurzaam mogelijk.” Mocht je nog iemand zoeken om mee te gaan naar die groene oase van rust, wij willen best een persreisje maken naar zo’n plek!

Women in Control

FHM viert de schoonheid van de vrouw en wil met het thema Women in Control benadrukken dat vrouwen zelf bepalen hoe ze zichzelf portretteren. De vrouwen in de FHM500 worden niet als lustobject neergezet, maar als ”prachtige, krachtige lieve en fijne wezens die voor een blosje zorgen op de wangen van het leven”, aldus onze hoofdredacteur. Lin He vind ons blad supertof en ook mooi dat wij er een hoop aan doen om stil te staan bij diversiteit en inclusiviteit.

”Persoonlijk vind ik iedere vrouw mooi en ik kan best onzeker worden van andere mooie vrouwen. Ik geloof dat schoonheid subjectief is, want het zit in meerdere dimensies. Ik werd vroeger heel erg gepest, omdat ik Chinese roots heb. Voeger wilde ik dan ook altijd grotere ogen hebben en blond haar. Toen jullie mij dus vroegen voelde ik mij ook heel erg gevleid. Ik vind dat dan ook een dikke middelvinger naar de mensen die mij vroeger hebben getest. Eerst dacht ik namelijk ook echt dat de FHM500 super oppervlakkig was, maar toen ik jullie langer ging volgen vond ik het steeds beter worden. Jullie belichten niet alleen het uiterlijk, maar kijken ook naar het innerlijk. Jullie hebben dan mijn blik ook echt verruimd. Daarbij is het supertof dat jullie de moeite ervoor nemen om mannen wat meer bewustheid geven omtrent de onderwerpen diversiteit en inclusiviteit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin He Yu • 🧜🏽‍♀️🌀🌊 • 📍NL (@linn_y)

Vluggertje met Lin He

Boek: Verslaafd aan liefde – Jan Geurtz
Guilty Pleasure:
Chocopops met havermelk
Droomauto: 
Audi e-tron GT 
Favo feestje:
Marktkantine
Dier:
Dolfijn

Kiekjes

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin He Yu • 🧜🏽‍♀️🌀🌊 • 📍NL (@linn_y)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin He Yu • 🧜🏽‍♀️🌀🌊 • 📍NL (@linn_y)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin He Yu • 🧜🏽‍♀️🌀🌊 • 📍NL (@linn_y)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin He Yu • 🧜🏽‍♀️🌀🌊 • 📍NL (@linn_y)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lin He Yu • 🧜🏽‍♀️🌀🌊 • 📍NL (@linn_y)

Reageer op artikel:
De oogverblindende Lin He Yu heeft de wereld aan haar voeten
Sluiten