Insidious: The Last Key gaat je de stuipen op het lijf jagen

Redactie 15 dec 2017 Entertainment

Nog een paar weekjes geduld en je mag het spookhuis in van je plaatselijke bisocoop. Op 5 januari zal Insidious: The Last Key op het witte doek verschijnen. Wie de eerste drie films heeft gezien, die weet: dit wordt zweet in de bilnaad en een kloppend hartje.

In Insidious: The Last Key keert Lin Shaye terug in de huid van de briljante dokter Elise Rainier. Zij is een psycholoog die net even wat meer ziet dan anderen. Zij ziet dingen die anderen niet zien en kan deuren openen naar de paranormale wereld.

Dit keer mag ze aan de bak op een voor haar bekend terrein en wel haar eigen huis. Daar spookt het namelijk, en niet zo’n beetje ook. Teringjantje, wij moesten al bijna huilen van de trailer. Laat staan als je straks in een grote donkere zaal zit. De horrorfilm wordt geproduceerd door James Wan, die eerder verantwoordelijk was voor The Conjuring en de hele Saw saga. Dan weet je dat het wel goed zit. Of fout, afhankelijk hoe je het bekijkt. Als je het nieuwe jaar angstaanjagend wil beginnen is dit je recept.

Reageer op artikel:
Insidious: The Last Key gaat je de stuipen op het lijf jagen
Sluiten