Win indoor skydiven met je drie beste vrienden

Redactie 10 okt 2018 Entertainment

Heb je ooit wel eens geskydived? Het kan niet anders of dit is een van de vetste ervaringen uit je leven geweest. Mocht uit een vliegtuig springen je net iets te heftig zijn maar wil je wel de thrill meemaken van die experience? Jij moet indoor skydiven in Roosendaal!

In Roosendaal staat het indoor skydive hoofdkwartier van Nederland. Tien jaar geleden werd het geopend en sindsdien hebben honderdduizenden mensen het spektakel meegemaakt van een indoor skydive sessie. Wij hebben het ook eens gedaan en het is echt gruwelijk.

Indoor skydiven doe je in een verticale windtunnel. In deze windtunnel wordt het spectaculairste gedeelte van een parachutesprong nagebootst: de vrije val. Wel het gevoel van de vrije val, zonder de doodsangsten dat je op kilometers hoogte uit een vliegtuig moet jumpen. Ideaal.

Dansen met de zwaartekracht

Niet alleen als gezellig uitje reizen groepen af naar Roosendaal voor een indoor skydive sessie, de windtunnel wordt ook professioneel gebruikt door militairen, parachutisten en hobby parachutisten om hun skills een beetje bij te houden. Er worden zelfs indoor skydive wereldkampioenschappen gehouden. Dat is magisch hoor. Check de video hieronder anders even. Alsof de beste balletdanser ter wereld een battle houdt met de zwaartekracht. Betoverend mooi dit.

Alle leeftijden

In totaal werken er 12 gediplomeerde instructeurs in Roosendaal die jou begeleiden op je vlucht. De wintunnel is in totaal 23,5 meter hoog en de lucht wordt door twaalf motoren onderaan de tunnel erin gepompt, waarmee een windsnelheid van wel 250 km/u kan worden bereikt. Iedereen tussen de 4 en 92 jaar (dat moet lukken) kan skydiven, dus het is een tof uitje voor alle categorieën van de mensheid. Lachen om met je bedrijf te doen, maar ook leuk als verjaardagspartijtje van je zoontje. Ook een handicap of lichamelijke beperking is geen probleem, je hoeft het alleen even van te voren aan te geven.

Skydiven in VR

Als je het echt op je heupen hebt, dan kun je ook kiezen voor een indoor skydive in Virtual Reality. Dan krijg je een bril op je hoofd en dan kun je gewoon kiezen van welke bestemming in de wereld jij uit het vliegtuig jumpt. Dubai? Sydney? Hawaii? Wat jij wil jongen! Het is de enige plek in Europa waar je in VR kunt indoor skydiven, dus dat is wel bruut. Check de video hieronder om te zien hoe dat er aan toegaat.

Winnen!

Ja, natuurlijk wil jij dit meemaken! Dit is een van de tofste activiteiten die je in Nederland kunt doen vriend. Laten wij nou net een moddervette actie voor je klaar hebben staan, want wij geven indoor skydivesessies weg voor jou en je drie beste vrienden! Wat moet je doen om te winnen? Tag in de comments onder dit Facebookbericht de drie vrienden waarmee je wilt skydiven en scoor eventueel extra punten met een grappig gifje. Wie weet zweven jullie binnenkort wel door de windtunnel in Roosendaal en scoren jullie een Indoor skydivecertificaat!

Herfstactie!

Geen winnaar? Nu de zomer achter ons ligt kun je profiteren van een speciale herfstactie waarbij een Friends & Family flight is afgeprijsd van €299 naar €250! Samen met je vrienden voordelig vliegen dus. Hier maak je gebruik van de herfstactie.

Reageer op artikel:
Win indoor skydiven met je drie beste vrienden
Sluiten