Bij Indoor Skydive Roosendaal krijg je vandaag elk tweede kaartje gratis

redactie 14 Jun 2019 Entertainment 4

Skydiven is een ervaring die iedereen een keer mee moet maken. De stap naar het grote werk vanuit een vliegtuig kan echter een beetje imponerend en prijzig zijn. Daarom is indoor skydiven een uitkomst. Bij Indoor Skydive Roosendaal doe je dit vandaag bovendien met een fikse korting. Vanwege de internationale dag van de wind op zaterdag 15 juni is namelijk elk tweede kaartje gratis.

Bij Indoor Skydive wordt het gevoel van honderden meters naar beneden vallen perfect nagebootst. Deze leipe ervaring moet je een keer meegemaakt heb en is dus een perfect idee voor bijvoorbeeld een verjaardag of bedrijfsuitje. In Roosendaal is het hoofdkwartier gevestigd en de ultieme locatie om dit te beleven.

Zelfs door professionals

Dit centrum wordt daarom niet alleen gebruikt voor recreatie maar ook door professionals. Militairen en parachutisten brengen namelijk regelmatig een bezoekje om een skills op te poetsen. Bovendien bestaan er zelfs indoor skydive wereldkampioenschappen. Skydiven is dus een serieuze sport waarin veel moois te bereiken is.

Skydiven in VR

Daarnaast kun je zelfs skydiven in VR bij Indoor Skydive. Altijd al gedroomd om tussen de hoge wolkenkrabbers in Dubai te zweven? Je zet gewoon je bril op en kan proeven hoe het voelt om uit een vliegtuig te springen in de stad uit het Midden-Oosten. Naast Dubai kan dit bijvoorbeeld ook in Hawaii. Ziet er best wel lijp uit.

Twaalf instructeurs

Het bedrijf heeft 12 instructeurs in dienst die je perfect begeleiden tijdens je vlucht. In de windtunnel van 23.5 meter wordt door twaalf motoren onderaan de lucht naar binnen gepompt. Zo kun je een snelheid van 250 kilometer per uur bereiken. Het is dan ook een uitje voor jong oud en: iedereen tussen de 4 en 92 jaar is welkom. Ook een handicap of lichamelijke beperking is geen probleem mits dit van tevoren aangegeven wordt. Zonder kopzorgen een extreme belevenis ervaren dus.

Gratis tweede kaartje

Het is vandaag de internationale dag van de wind en om dat te vieren, heeft Indoor Skydive Roosendaal besloten om elk tweede kaartje gratis te maken. Je kan vandaag en morgen een kaartje kopen, waarbij je dus een gratis kaartje extra krijgt. Indoor Skydiven is dan ook veel leuker met z’n tweeën. Goed om te weten dat je deze kaartjes tot eind september kunt inzetten. Dus één kaartje kopen, datum prikken en vliegen maar. Hier haal jij je gratis tweede kaartje. Met wie ga je? Veel plezier ouwe reus!

Reacties 0
Reageer op artikel:
Bij Indoor Skydive Roosendaal krijg je vandaag elk tweede kaartje gratis
Sluiten