De spannende gameplay-trailer voor Indiana Jones and the Great Circle belooft ons veel goeds

Pak je fedora en zweep, want game-ontwikkelaar Bethesda geeft ons een voorproefje van de bloedstollende gameplay van Indiana Jones and the Great Circle. Dat klopt, onze globe trottende held keert later dit jaar triomfantelijk terug en geloof ons, het wordt één ziek avontuur!

De game speelt zich af tussen de iconische gebeurtenissen van Raiders of the Lost Ark en Indiana Jones and the Last Crusade en onze man Jones is op een missie om een aantal snode groepen ervan te weerhouden een krachtig artefact, genaamd The Great Circle, te stelen. Voor de verandering staat het lot van de wereld op het spel en is het aan onze fedoradragende archeoloog om de boel te redden.

Foto: Lucasfilm

Achter de schermen

Bethesda, de gaming-maestro’s, publiceren dit first-person juweeltje boordevol actie en de getalenteerde mensen bij MachineGames zijn de breinen achter de ontwikkeling. Ook Lucasfilms Games is van de partij, dus je weet dat het een authentieke Indiana Jones-ervaring gaat worden.

Lang genoeg gewacht

Na een zenuwslopende wachttijd sinds de eerste aankondiging in januari 2021 hebben de gamegoden ons eindelijk geblessed met een glimp van de gameplay. De onthulling vond plaats tijdens de recente Developer Direct-event van Microsoft en we kunnen je vertellen dat het het wachten waard is.

Wat te verwachten?

In de trailer nemen ze ons mee op een rondleiding door de meeslepende open wereld van Indiana Jones and the Great Circle. We hebben het over Egyptische piramides, bergen in de Himalaya en nog veel meer. En begrijp dit: de graphics zijn zo hyperrealistisch dat je praktisch de bladeren aan de bomen kunt voelen en de geschiedenis in de vervallen ruïnes kunt voelen.

Foto: Lucasfilm

Vaste recept

Maarrrr het gaat niet alleen om de beelden. De game brengt de klassieke Indiana Jones-sfeer terug met intense puzzeloplossingen, Jones die gebouwen beklimt als een professional, zijn iconische zweep laat kraken en het opneemt tegen vijanden in man-tegen-man gevechten.

Dus, als je klaar bent voor een adrenaline pompende, op artefacten jagende, wereld reizende escapade, zoek dan niet verder. Bethesda’s Indiana Jones and the Great Circle zal later dit jaar op het toneel verschijnen voor Windows en Xbox X/S. Check de heerlijke trailer nog effe hieronder!

Reageer op artikel:
De spannende gameplay-trailer voor Indiana Jones and the Great Circle belooft ons veel goeds
Sluiten