Indian Motorcycle en Traeger Grills slaan handen ineen voor absurde rijdende BBQ

redactie 2 Aug 2019 Entertainment

Amerikanen zijn een trots volkje. Ze zijn dol op hun tradities en gebruiken, hun overdadige eten en hun auto’s en motoren. Naast trots, zijn ze ook redelijk handig waardoor zo nu en dan de meest bijzondere creaties uit hun garages komen rollen. Zo ook deze keer met een combinatie tussen een motor en een BBQ.

Absoluut onnodige natuurlijk, maar daarom niet minder interessant voor een doorgewinterde, motorrijdende Texaan die maar wat graag zijn eigen BBQ wil meenemen naar iedere rodeo. Het zal je maar gebeuren dat je burgers moet keren op een onbekende grill!

FHM-BBQ Motor
Beeld: Courtesy

Wat volgt is een recensie van dit bouwwerk. Deze samenwerking tussen Indian Motorcycle en Traeger Grills zorgt niet alleen voor een onalledaags aangezicht, maar ook voor uitstekende kwaliteit. De stalen ros van Indian heeft namelijk heerlijke rijeigenschappen en de buitenkeukens van Traeger zijn ook al een begrip in de US and A. Dit huwelijk tussen de twee Amerikaanse giganten kan dus zomaar een prachtige liefdesbaby opleveren.

FHM-BBQ Motor
Beeld: Courtesy

Dit ongetwijfeld unieke voertuig komt uit de koker van de gerenommeerde customizer Thor Drake van See See Motorcycles. Hij probeerde zijn twee grote passies samen te laten smelten en we moeten zeggen: het had veel erger kunnen aflopen. Wanneer je een rijdende BBQ maakt, hopen we dat ie er net zo uit komt te zien!

De grill is van roestvrij staal en het deksel heeft een dubbele wand zodat de warmte perfect gecontroleerd kan worden. Ook hebben we te maken met een slimme BBQ die enkele voorgeprogrammeerde standen bevat en een WiFi-verbinding heeft waardoor je deze natte redneckdroom van een afstandje kunt bedienen! Wat wil je nog meer?

 

FHM-BBQ Motor
Beeld: Courtesy
FHM-BBQ Motor
Beeld: Courtesy

 

 

Maxim

Reageer op artikel:
Indian Motorcycle en Traeger Grills slaan handen ineen voor absurde rijdende BBQ
Sluiten